reklama
Ona ja z solarium nie pomogę bo sama nigdy nie korzystałam bo szkoda mi skóry :-) ale myślę, że gdybym korzystała to w ciąży na pewno bym nie poszła bo to jednak jest szkodliwe moim zdaniem :-)
Martaha a kiedy miałaś owulację? Bo jeśli była późniejsza to nie ma co liczyć tc według ostatniej @, no i beta może być jeszcze niska jeśli od owulacji nie minęło długo.
Martaha a kiedy miałaś owulację? Bo jeśli była późniejsza to nie ma co liczyć tc według ostatniej @, no i beta może być jeszcze niska jeśli od owulacji nie minęło długo.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziewczyny, ale tu jest pytanie o ciążę prawdopodobną, czyli czas od owulacji do okresu ;-) Ja na solarium nie chodzę, ale nie wyobrażam sobie traktować siebie jak ciężarną po każdej owulacji
Osobiście wydaje mi się,że na tym etapie solarium nie zaszkodzi jakoś szczególnie 

Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja np w dwie pierwsze ciąże zachodziłam nie wiem kiedy i robiłam różne rzeczy mniej lub bardziej dozwolone, a ciąże miałam wzorowe
No chyba,że ONA faktycznie pyta o ciąże na wczesnym etapie, ale potwierdzoną, to osobiście bym się bała ;-)

Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Duda poród z Kają był moim czwartym cc. Miałam łożysko przyrośnięte i córcia miała ogrmny obrzęk,więc lekko lekarzom nie było jej wyjąć. Bolało mnie jak zawsze po cc. Nie mocniej. Dłużej krwawilam,bo 6 tygodni i to na prawdę mocno. Mimo wszystko nie czułam,żeby bolało mnie coś bardziej niż po poprzednich cesarkach 

reklama