reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
bluecaat chciejka w niedzielę mieliśmy z mężem 7 rocznicę slubu i tak spontanicznie wymyśliliśmy wyjazd do Karpacza! od nas to ponad 400 km ale było warto zaliczyliśmy Szczawno Wielkie w tym słynne piekiełko a w niedziele rano wdrapaliśmy sie na Śnieżkę pogoda dopisała Gabis był dzielny także świetnie spędzony czas..:)

no liczę na ten cykl... będzie o tyle prościej że 18 czerwca jedziemy do Władysławowa na 2 tygodnie więc tam będe w terminie testowania więc może nie będe mieć czasu rozkminiać czy sie udało..

chciejka!!!! I WSZYSTKO JASNE:-D MOJE GRAULACJĘ teraz juz musi być dobrze:) zarażaj mormonkami:)

Chciejka Gratulacje !:) Super beta:)

Dzieki dziewczyny za opinie nt solarium,to nie jest tak,ze ja jestem jakas solara co bez niej zyc nie moze:)byłam raz na 5 minut i chcialam jeszcze ze 4 razy po 8 minut bo mam wesele a wygladam jak córka młynarza bo nawet słońce w lecie mnie nie bierze,po drugie teraz akurat mam owulacje czy to nie osłabi tych plemników?naczytałam si ejuz bzdur i sama jestem w rozterce...nie chce dac sie zwariować...;/ a juz mnie bola piersi jak zawsze ;/

Dziękuję dziewczyny. .Byłam właśnie u znajomej w szpitalu i zaszłam na ginekologie. Lekarz powiedział, że wynik ok, że na usg i tak za szybko, ale mam dużo leniuchowac, bo pierwsze tyg najważniejsze. .A jutro jadę do ginekologa-endokrynologa którego też poleca i chyba to zbijemy.

Chciejka,chyba lepiej mimo wszystko zbic...ja tez bede chyba z ta moja prolaktyna do innego szła bo wole to zbic,bo juz sama nie wiem na czym stoję.

I wiecie co?zrezygnuje z tego solarium,raczej wiem,ze dostane @ ,ale gdyby sie udało to nie wydarowała bym sobie tego,ze przez moje widzi mi sie mogła bym zrobic krzywde maleństwu.Ale mimo wszystko dziekuje za opinie:)

Ona 1227 solarium lepiej sobie odpuścić i ewentualnie iść od razu po @ ale na tydzien przed juz lepiej nie. Zreszta jest nawet zaznaczone w regulaminie ,że w ciąży nie można.

Ja już po becie i o 15 wyniki. Denerwuje się strasznie choć i tak w czwartek ewentualna druga by mieć pewność ,że to nue torbiel jest sprawcą zamieszania. Testy pozytywne dokładnie to 10 pozytywnych ,ale ja to sie bede cieszyć dopiero jak urodzę :)

0Marcepanku radość z ciąży jest i będzie ale radości towarzyszy również silny strach a to on zasłania nam całą radość.
Wiem sama po sobie jak jest teraz. Niby się cieszę ale strach jest silniejszy i będzie on towarzyszył do samego rozwiązania. Mimo, że niektórzy twierdzą że jest później bezpieczny okres w ciąży jak już minie pierwszy trymestr to i tak wiem że to jest głupota. Może jest mniej poronień w późniejszych tygodniach to i tak wiem że bezpieczny będzie gdy już będę trzymała dzieciątko w ramionach.

Ps. Mocno trzymam kciuki za betę. Jestem pewna że będzie prawidłowo wzrastała i doczekasz się swojego szczęścia już na początku przyszłego roku:)

reklama
Do góry