martaha dzieki za wsparcie...A Ty kochana teraz jestes w ciąży? Jesli moge wiedziec na jakim etapie Twoje ciaze się konczyło bo niestety widze ze bylo ich az 4;(
kamkaz witaj, ja wlasnie zmeinilam teraz lekarza i on zastanawial sie dlaczego nie wprowadzono zadnych lekow podtrzymujacych itd... dał mi nadzieje ze moze byc lepiej.... ze sie uda.... kazal nie tracic nadziei , wiec walcze i bede walczyc
Agawa przepiekny synuś :*:*
Chciejka gratuluje ciąży i trzymam kciuki za spokojnych 9 miesiecy
90natka tez licze ze leki pomoga.... Mam nadzieje ze teź się bede cieszyc ciążą brzuszkiem i potem dzidziusiem
Marcepanek tak mamy konflikt serologiczny... Jakie leki bierzesz? kazdy lekarz mi mowi ze konflikt nie jest powodem poronien... Tak wogole to gratuluje i trzymam kciuki i kibicuje Ci z calego serca:*:*
Duda rowniez mam nadzieje ze jeszcze bedziemy sie chwalic najpierw brzuszkami potem dzidziusiami
Panikowalova u mnie ciaza pozamaciczna skonczyla sie jak u ciebie , krwotok wewnetrzy , operacja,przetaczanie krwi ale nie wolno sie poddawac ,trzeba walczyc nadal i nie tracic nadziei....
Ania ciesze sie ze w koncu wszystko przebiega tak jak nalezy...a jakie witaminki badalas bo sie wybiore i sprawdze?
Ogolnie zastanawiam się co może byc przyczyną , napewno mnie zastanawia konflikt serologiczny , ale martwia mnie skurcze jelit w ciazy ... i jeszcze zastanawiałam sie nad ciśnieniem , bo moje cinienie w ciazy bylo bardzo niskie , nawet 80/40 czy moze wten posob dochodzic do niedotlenienia dzidziusia ? jak myslicie moze to miecc jakis wplyw?