reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Agaawa pierwsze skurcze są, więc jest nadzieja, że w końcu się zacznie :-) domyślam się jak bardzo jesteś już zdenerwowana, zniecierpliwiona, ale zobaczysz, że lada chwila Piotruś będzie z Wami!

Rurka nie martw się, na pewno mała nie zaraziła siostry, lekarz wie co mówi :tak: jak się czujecie?

Ewel myślę, że czekaj cierpliwie i koniecznie powtórz jutro test. A najlepiej to zrób betę, wynik będziesz miała już dziś, a będzie on zdecydowanie pewniejszy od sikańca :tak: oczywiście trzymam kciuki!! &&&&

Magda super, czekałam na wieści od Ciebie :-) i tak ładnie dzidziuś pomachał, ale fajnie :-D najważniejsze, że wszystko jest dobrze :-) to jak, termin na usg genetyczne ostatecznie ustalony?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agawa myślę cały czas co u Ciebie zaciskam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może już masz Maleństwo przy cycu? Czekamy na wieści.

Sysiq cudny brzuch, koszulka też, muszę taką zakupić:-)

Rurka Lileczka ma Twoje przeciwciała wiec jak przechodziłas ospę to nic nie powinno jej grozić ale to zawsze strach, rozumię, niech starsza siostraa szybko wraca do zdrowia

Ewel &&&&& powtórz jeszcze jutro test, niech krechy ciemnieją:-D

Magda super wiadomosc prosto z brzuszka:-)

Dziewczynye co z tym twardnieciem brzucha, to niebezpieczne? Pewnie jak Filip z konopi wyskoczyłam z tym pytaniem ale serio nie wiem, ja mam czasem takie mięśnie brzucha napięte, że muszę się położyć żeby się rozluźnily to jest to? Ostatnio coraz częściej i właśnie jak dużo chodzę.

Ostatnia edycja:
Ania tak, takie nagłe napięcie jakby mięśni to właśnie twardnienie brzucha. Bierzesz magnez? Ja na te twardnienia i skurcze dostałam właśnie magnez 2x2 i duphaston 3x1 i zauważam poprawę. Generalnie mi lekarz zalecił, żeby w momencie tego twardnienia się położyć, odpocząć chwilę i nie głaskać za bardzo brzucha bo to wbrew pozorom nie działa rozluźniająco tylko właśnie odwrotnie.

Ewel no faktycznie, blada ale widoczna:-) super:-) trzymam kciuki żeby coemniała z dnia na dzień! A robisz betę czy czekasz?:-)

Natka dziękuję :) tak, genetyczne za 3 tyg. W luxmedzie będę miala 2 kwietnia, ale pojdziemy jeszcze do mojego doktorka stareg prywatnie. Mój mąż doczekać się już nie moze, chyba bardziej niż ja :)

Ania to właśnie jest napinanie brzucha. Musisz sporo odpoczywać i brać magnez. Mi się zaczęło podobnie jak Tobie, ale zazwyczaj później się zaczyna. Ile trzyma Cię takie napięcie?

Ewel gratuluję :) Po cichu trzymam kciuki, betę robisz?

Nie robię bety bo widać dobrze na zdjęciu gorzej he i każdy pokazuje 2 ga kreskę więc idę w pt do doktorki zobaczę co powie ona

Ewel a nie będziesz się denerwowała, że nie widać serduszka jeszcze (bo piątek to bardzo wcześnie żeby coś było już widać...)? Bardzo się cieszę, że kolejna dobra wiadomość do nas zawitała :tak:

Magda to będziemy miały w podobnym terminie bo ja drugie prenatalne mam 3.04 :-) fajnie, że mąż tak bardzo przeżywa :-)

reklama
Weszlam tylko na chwilke, a tu takie fantastyczne wiadomosci :-D

Rurka - Gratuluje kochana:-D Duzo zdrowka dla Ciebie i dla Lili oczywiscie :-D

Agawa - Trzymam kciuki aby wreszcie sie zaczelo... nie martw sie, przeciez juz blizej niz dalej... ja pod koniec myslalam i czulam sie, ze juz tak zostane, ze juz zawsze taka bede... a za chwile mowilam sobie, ze dzidzia predzej, czy pozniej wyjsc musi...:-D

Gratuluje wszystkim Nowym brzuchatkom :-)
Za staraczki nieustannie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Za wizyty rowniez &&&&&&&&&&&&&

Dzieciaczki tez piekne i te w brzuszkach i poza nimi... niech zdrowo rosna...:tak:

A u nas... Lenka wciaz nas zaskakuje nowymi umiejetnosciami, ktore ida w parze z czestoscia jedzenia...;-) (moje cyce wciaz na wierzchu:shocked2:) ale czego sie nie robi dla tego pelnego ciepla usmiechu... i chociaz bylabym zmeczona niewiadomo jak, to wciaz nowe sily znajduje... zaskakujace...:rofl2:

Buziole :*:*:*

Do góry