reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aniu super że u Was wszystko w jak najlepszym porządku. Grunt to rosnąca dzidzia a czy to chłopiec czy dziewczynka dowiecie się później. Musicie uzbroić się w cierpliwość. Ja urodziłam w 19 tc i nawet w dzień porodu na usg nie było widać płci. Moja córcia bawiła się w chowanego ;-).
Agaawa jak pojawiają się małe skurcze to może Piotruś zdecydował się wkońcu pojawić się na świecie??? Czuję, że to kwestia godzin. Może nawet rano przekażesz nam tę wspaniałą nowinę czego Ci z całego serca życzę:-)
Rurka jak tam mamusiu??? Albo coś przeoczyłam, albo coś dziś nie pisałaś... pewnie Lili zajmuję Twój cenny czas a to jest zupełnie zrozumiałe. Niech Lili zdrowo się chowa a Tobie życzę szybkiego powrotu do pełni sił i jeszcze raz bardzo ale to bardzo Wam gratuluję:-)

reklama
Oj tak teraz Lili wypełnia mi czas ... dzisiaj rano była u niej Zuzia ona jest taka opiekuńcza i kochana! !! Ale zobaczyłam u niej trzy krostki okazało się ze to ospa boje się ze zarazila Lili ... lekarz mówi ze raczej nie ale i tak się boję
Agawa kciuki mocno trzymam

Agaawa cały czas myślę o Was i modlę się aby wszystko poszło szybko i sprawnie. Nie martw się bo lekarze wiedzą co robią. Najwyżej gdyby Piotruś sam nie chciał przyjść na świat to będą wywoływać. A ten stres może jeszcze bardziej Ciebie blokować. Więcej pozytywnego myślenia kochana a będzie dobrze. Musi być

Agawa moja Lili przyszla na świat 13 dni po trminie. Spokojnie Piotruś ma czas. Mam nadziwję, ze w szpitalu jest Twój lekarz, który Cię uspokoi, a jeśli zapragniesz (stwierdzisz, że tak będzie lepiej) na Twoja prosbe zrobi CC. Myślę o Was cały czas!!! Będzie cudownie już niedługo buziaki:*

Agawa kciuki cały czas zaciśnięte!!! & & & & & i mysl pozytywnie bo to polowa sukcesu! Ja rodzilam 21h i modlilam sie zeby juz w koncu wylazl, ale i tak musieli go w koncu sami wyciagnac, wiec glowa do gory!

Agawa skoro były już jakieś skurcze to dobry znak. Może faktycznie się zblokowałaś psychicznie? Może włącz jakiś dobry film albo zadzwoń do przyjaciółki pogadać o włosach, paznokciach czy facetach, o czymś nie związanym z synkiem i porodem. Rozumiem Twoją niecierpliwość. 40 tygodni to bardzo długo a każdy kolejny dzień dłuży się jeszcze bardziej. Trzymam kciuki, myślę że dziś wieczorem będziesz trzymała swoje dziecko na rękach :) POWODZENIA !!! :D

Rurka nic się nie martw. Jak lekarz mówi, że jest dobrze to jest dobrze. Niech Ci się dziecko szybko kuruje żebyś mogła spokojnie do domu wrócić.

Ewel kochana, miałam dziś pytać jak tam u Ciebie, czy @ przyszła a tu taka wiadomość. Strasznie Ci kibicuje :) cień kreski to bardzo dobry znak. Teścik powtórz jutro albo pojutrze to napewno będzie już ładna kreska na pamiątkę. GRATULACJE!! :D Ale super :)

reklama
Aniu super wieści!!!! Na płeć jest jeszcze czas, ja poznałam jakoś 14tc i kilka dni,ale mój doktorek ma super sprzęt i specjalizację z ultrasonografii. Na genetyczne chyba do niego pójdę, to może coś będzie wiadomo :p

Ja też miałam wczoraj wizytę i dzidziol sporo urósł. Od początku był tydzień do tyłu z okazji późnej owulacji, a wczoraj co do dnia zgodnie z OM - 9tc 2d. Załączam foto, chociaż niewiele widać. Wczoraj tak fajnie odbił się od ściany macicy, a potem podniósł rękę i doktorka śmiała się, że macha do mamy,żeby uspokoić :)
Zobacz załącznik 675213Zobacz załącznik 675214

Do góry