reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka dzięki, no wiesz po ostatniej wizycie, nastawiam sie na to.mam podobno wodniaka w jajowodzie.Jeżeli nie zajde w ciążę do 6 miesięcy to wskazana laparoskopia.

reklama
Ja miałam laparoskopię (ciąża pozamaciczna). Co 2 dni badali mi beta hcg.. i jak nie przestawała rosnąć (oczywiście przyrosty minimalne typu 5%) zdecydowali się na laparoskopię.. zero przygotowań poza badaniem krwi przed+ bycie na czczo. Po laparoskopii czułam się bardzo dobrze- nic nie bolało.

Miałam również usuwany woreczek żółciowy laparoskopowo- no to tak samo tylko po operacji bolał bardzo obojczyk i żebra ..tak jak Bafinka pisze.. to przez gaz.

Izka dokładnie w tych tc co napisałaś robi się usg genetyczne :-)

dziewczyny jak tam po wizytach???

Agaawa mam nadzieję, że mały się zdecyduje i szybko coś się zacznie dziać.

Moje Maleństwo ma się dobrze:-) płci nie znam bo sprzęt do du...y tam mają. ale nie ważne, jestem szczęśliwa,że rośniee zdrowo:-) to najważniejsze.

To była ostatnia wizyta u ginekologa, następne już u położnych, może one ujawnią płeć he

Ania ale super, wiedziałam, że musi być dobrze :tak: a co do płci to moje maleństwo na tym etapie też się nie ujawniło mimo naprawdę dobrego sprzętu :-) także płeć jeszcze zdążycie poznać, a najważniejsze że wszystko jest dobrze:-)
A to dalej te wizyty u położnej to przebiegają tak, że położna kieruje na usg do lekarza czy jak?

[SUP]rIrka gratulacje!!!!! Odpoczywajcie, wracaj do sił i przedstaw nam swoją księżniczkę :)
agaawa Piotruś nadal nie zdecydował sie zmienić otoczenia? :)
martoochagratuluje synka :)
[/SUP]

reklama
Do góry