reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
eska - ślicznie wygladasz :tak:

ANNCKA!!!!!!!!!!!!! NO NO FAKTYCZNIE KAWAŁ CHŁOPA :-D GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anncka gratulacje wieeeelkieee!!!!!!!:-D
Chlop jak dab- :cool2:
no i u mnie 14 sty byl juz....czyli tak jak Claudia 14stego:-)-czuje sie wzruszona, szczegolnie, bo moj brzuszek byl...3 maj sie dzielnie po cesarce i pamietaj, jak zastoj z cycow bedzie...to zimne liscie z kapusty niech Ci przyniosa , tzn popros o wsadzenie do lodowki w szpitalu i pod stanik hehe

ale żeby zastoju nie było to przystawiaj dzidziolka po prostu często.. i bardzo pomaga pozycja 'spod pachy' - dla mnie mega niewygodna ale baaardzo pomaga!
I co do cesarki to wstawaj tak szybko jak tylko Ci pozwolą i poruszaj sie..im szybciej zaczniesz być aktywna tym lepiej i mniej będzie Cię boleć.. a jak zacznie boleć od razu wołaj babeczki po morfinę ;)

martoosia ja przystawialam i i tak mialam w trzeciej dobie zastoj i bolalo, ale liscie baaardzo pomogly i do teraz karmie, juz bym chciala mala odstawic...ale to maly cycnik jest:cool2:

malgonia to juz koncowka wytrzymaj, mysl jak to cudownie bedzie miec dzidziolka przy sobie i ile sie o niego staralas:-)

Anncka gratuluje Wojtusia! Chłop na schwał! Teraz odpoczywajcie i wracajcie szybko do domku!

Malgonia jakos musisz wytrzymać jeszcze troche. Szkoda, ze słowa nie pomagają fizycznie, bo chciałabym Ci pomoc. Ale przytulam Cie wirtualnie.

Esiek - ale z Ciebie Lachon! Łooooo!

Marce_ la no w końcu sie odezwalas! Pisz wiecej co tam u Ciebie. Synuś chyba mocno absorbujący jest?

Staraczki - dobrze ze urlopy i inne okazje były udane, bo sporo brzuszków do przejęcia teraz. Takze &&&&&&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
agaawa oj mocno absorbujący jest ten mój lobuziak :) spi z reguły 2x po godzince, wiec wtedy nie wiem w co mam ręce włożyć. Poza tym ok :) czas leci nieubłaganie, co z reszta widać po Waszych suwaczkach :) jak Ty sie czujesz? Maluszej juz dokazuje?

Do góry