reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
carollina!!! wow, trzymamy kciuki!!!! Daj znać!

Dziewczyny, kolejny brzuszek do przekazania!

Elka82...a Ty już w trakcie staranek???

Kiraa....????

Neta...Ty w trakcie starań?

Pietrusia...kiedy kolejne podglądanie dzidzi?

Buzkai dla Reszty Dziewcząt

Ostatnia edycja:
dzien doberek dziewczynki

Doris dziekuje za wywolanie.... nie odzywam sie bo nie ma co pisac, tzn szkoda gadac :crazy: mam mega dol i nie chce rozprzestrzeniac zlych fluidow.
dostalam wlasnie @ ,
moj termin kolejnej to 12.12

zaczynam ten cykl ze stymulacja..... pierwszy z gonalem wiec nie musze wam pisac ze nadzieje w nim pokladam......ale boje sie tez...ile porazek jeszcze jestemw stanie zniesc.....
widzicie jak przysmecam, dlatego tez sie nie udzielam, ale skoro kochana Doris mnie wywoluje, to musicie sluchac moich jekow :crazy::laugh2:

carollina
kciuki trzymam, lekkiego porodu i szybkiego

anncka
gratulacje kochana... brzusio mi chyba zwilnilas co:laugh2:

zbliza sie powoli moj niedoszly termin porodu.... bedzie trudnoooo:crazy::no:

Kiraa...fajnie, że jesteś. Staraliście się w tym miesiącu? Miałaś monitoring? Mój niedoszły termin też blisko, przecież my razem na grudniówkach byłyśmy. No ale może w ten termin uda się zobaczyć Tobie dwie kreseczki :-)
A jeszcze pytanie, Ty miałaś biochemiczną 30.09? Robilaś test czy betę?

Caroline &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris pozdrawiam

Kiraa witaj &&&&&&&&&&&&&&&&

Galway tak tak aktualne sprzed miesiąca ;) dzięki

Madziorek zobaczysz jak shih tzu się zacznie bawić a mąłym za pół roku my z mężem sikamy;)))

Karaiwina ściskam

Elka pozdrawiam

Mika jak tam????

Ozila ;)*

Malgonia jak tam samopoczucie??

Pietrucha &&&&&&&&&&&&&&;)*

Ania cieszę się, że zaczynacie na nowym roku życzę żeby ten 2015 był dla Was najwspanialszym i najurodzajniejszym rokiem :)******

Agawa dzięki popatrz Ty już niebawem powitasz dziecinę przeleciało co???

Maga halo halo a co tam u Ciebie

Michalina jak dajesz radę z kropkiem i Wiki???

Izka a Ty co może 2???

Martoocha &&&&&&&&&&&

Marcela witaj pokaż młodzieńca:)))

Neta &&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

A my walczymy z 1 katarkiem echhh, Mikołaj dzielnie sobie radzi;)

doris
tak staralismy sie... ale mialam cykl na luzie bez lekow i monitu. teraz ruszamy....
tak wrzesniowa tez biochem. pozytywny test, @pare dni potem

a jak u. ciebie,... kochana staracie sie

eska
dzieki za podwirusowanie

doczytuje was dziewczyny, ale siedze w krzaczkach i trzymam za Was kciuki, nie chce sie zbyt nakrecac
buzka

Dziekuje dziewczynki za kciuki;)
Wody odeszly i nic pozatym... nic wiecej sie nie dzieje... zadnych bolesnych skurczy... wiec czekam...
Pocieszajace jest to, ze juz mnie nie wypuszcza z dzieckiem w brzuszku;)
Najdalej jutro musze urodzic;)

Buziole i fluidki wciaz brzuszkowe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Carollina czekam na wieści. Ta dziewczyna o której Ci pisałam tez wody jej odeszły a po 24h zrobili swab ??? I potem tak się ruszyło ze nie zdążyli z epiduralem więc nie trać nadziei ze sie samo zacznie. A kto z Młodym?

Do góry