Dziewczyny dzisiaj mój brzuszek już ostatecznie będzie do oddania. Po wczorajszych 3 dawkach oksytocyny i baloniku efekt taki że mam 2cm rozwarcia i odeszły mi wody. Skurcze bardzo słabe były.. Noc przeleżałam na porodówce.. No a o 7 będzie lekarz i wtedy decyzyja - pewnie ostatnia kroplówka a po niej jeśli będzie bez postępu będzie cc. Tak więc nastał ten dzień gdy przytule Małego :-)
reklama
Neta81
Fanka BB :)
Anncka to powodzenia dzis wielki dzien dla Was &&&&&&&&&
Nanu, Kiraa, Doris gdzie jestescie?
mam prosbe, zmiencie mnie dziewczynki na liscie na 8 grudnia termin @.
Nanu, Kiraa, Doris gdzie jestescie?
mam prosbe, zmiencie mnie dziewczynki na liscie na 8 grudnia termin @.
Madziorrek
annack&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewik- bierz lutkę bierz bo mój brzuchol czeka na Ciebie;]
buziaki kochane kobity;**********
ewik- bierz lutkę bierz bo mój brzuchol czeka na Ciebie;]
buziaki kochane kobity;**********
Izka87
Anncka kciuki zaciśnięte zeby poszlo szybko, sprawnie i w miare bezboleśnie
goosiak16
Zaangażowana w BB
Witam dziewczynki po raz kolejny Ostatni cykl nie powiodl sie ale ... wlasnie wracamy z Turcji z wycieczki "miodowej" . Owulacja i serduszkowanie bylo wskazane wiec okres 23 listopada wiec nie moge sie doczekac !! Ktoras gotowa oddac brzuszek za tydzien ?? Trzymajcie &&&. Pozdrawiam
reklama
malgonia1
Ozila, jestem, czytam Was z komórki, bo nawet ciężko mi usiąść do komputera. Z tygodnia na tydzień coraz gorzej, fizycznie czuję się coraz gorzej. Spać nie mogę, duszno mi, zwłaszcza w nocy, śpię na półsiedząco , albo tak jak dziś na siedząco, jak już zasnę to tylko na 1-1,5 godziny , bo pęcherz wzywa. Mam obrzęki, brzuch mi strasznie urósł przez ostatnie 3-4 tygodnie, trudno mi się poruszać, siedzieć, leżeć, chodzić, nic nie mogę. Generalnie staram się JAKOŚ przetrwać kolejny dzień. Cukry skaczą, coraz więcej insuliny potrzebuję. Ale na szczęście wyniki mam dobre, z Dzidzią dobrze, chociaż po tych wszystkich uspokajaczach - melisie, syropie p/kaszlowym, więcej śpi. Jeszcze miesiąc muszę wytrwać.
Anncka, to już dzisiaj Trzymaj się dzielnie, łatwego porodu. A może to już po?
Anncka, to już dzisiaj Trzymaj się dzielnie, łatwego porodu. A może to już po?