reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny dzisiaj mój brzuszek już ostatecznie będzie do oddania. Po wczorajszych 3 dawkach oksytocyny i baloniku efekt taki że mam 2cm rozwarcia i odeszły mi wody. Skurcze bardzo słabe były.. Noc przeleżałam na porodówce.. No a o 7 będzie lekarz i wtedy decyzyja - pewnie ostatnia kroplówka a po niej jeśli będzie bez postępu będzie cc. Tak więc nastał ten dzień gdy przytule Małego :-)

reklama
anncka &&&&&&&&&&& no jakze by inaczej...brzuszek po mnie a przeciez Claudia z 14stego jest ...a u mnie juz niedlugo 14sty( jeszcze 5h...roznica czasu!) :-D

ewik ​na priva napisze pozniej:-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki po raz kolejny :) Ostatni cykl nie powiodl sie ale ... wlasnie wracamy z Turcji z wycieczki "miodowej" . Owulacja i serduszkowanie bylo wskazane wiec okres 23 listopada wiec nie moge sie doczekac !! Ktoras gotowa oddac brzuszek za tydzien ?? Trzymajcie &&&. Pozdrawiam :)

anncka!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gosiak - no ja dopiero w marcu :-D

reklama
Ozila, jestem, czytam Was z komórki, bo nawet ciężko mi usiąść do komputera. Z tygodnia na tydzień coraz gorzej, fizycznie czuję się coraz gorzej. Spać nie mogę, duszno mi, zwłaszcza w nocy, śpię na półsiedząco , albo tak jak dziś na siedząco, jak już zasnę to tylko na 1-1,5 godziny , bo pęcherz wzywa. Mam obrzęki, brzuch mi strasznie urósł przez ostatnie 3-4 tygodnie, trudno mi się poruszać, siedzieć, leżeć, chodzić, nic nie mogę. Generalnie staram się JAKOŚ przetrwać kolejny dzień. Cukry skaczą, coraz więcej insuliny potrzebuję. Ale na szczęście wyniki mam dobre, z Dzidzią dobrze, chociaż po tych wszystkich uspokajaczach - melisie, syropie p/kaszlowym, więcej śpi. Jeszcze miesiąc muszę wytrwać.

Anncka, to już dzisiaj :) Trzymaj się dzielnie, łatwego porodu. A może to już po?

Do góry