reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Anncka &&& super, 13 uwielbiam &&& powodzenia
Carollina co wynikło z dzisiejszej wizyty? Wczoraj cisza, dziś też?czyżby Ktoś?
Malgoniu też o Tobie myślałam, jak M po operacji? a jak Twojechoróbsko?

U nas wszystko dobrze. Od wczoraj juz sama z chłopakami siedzę w domu, M wrócił do pracy. Adaś śpi super, mam nawet 3h non stop spania. Z Piotrusiem 2h to był sukces.

reklama
Anncka - a jednak Ty wczesniej;) w takim razie powodzenia;)

Ja za chwile zmykam na wizyte, bo dalej w dwupaku - mam nadzieje ze to juz ostatni raz i jak samo nie ruszy to termin bede miala ustalony na przyszly tydzien...

Malgonia - juz koncowka...dasz rade...;)

Cześć Kochane!!!
strasznie długo mnie u Was nie było ale oczywiście doba za krótka na wszystko :) Mały zajmuje cały mój czas - cieżko nawet cokolwiek w domu zrobic przy tym gagatku :)

widze, ze sporo nowinek tutaj :))
ciezaroweczki kochane - ogromne &&&&&&& za Was! Szczególnie za te, które lada chwila bedą miały swoje szczęścia przy sobie!
martoocha widze, ze starasz sie o rodzeństwo dla Stelci! Super :)) trzymam &&&&&&
Michalinka gratulacje ogromne!!! Niech kruszynka rośnie zdrowo! I dla Ciebie mnóstwo sił! Domyślam sie jak jest cieżko :* jak Wikusia?
agaawa &&&&&&&! :*

za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&

trzymajcie sie ciepło, obiecałam sobie, ze będę starała sie codziennie znalezc kilka minut na forum, bo tęsknię za Wami :*

Wlasnie wrocilam... Szyjka nadal zamknieta, choc miekka. Glowka bardzo nisko... mam sie stawic w szpitalu we wtorek o 8 i beda wywolywac... o ile wczesniej sie nic nie zacznie...

Witajcie
Jestem, jestem. Neta ...dziękuje za pamięć
U mnie nic nowego w sumie, dlatego czytam ale nie piszę. Dziś byłam na usg, w lewym jajniku pęcherzyk ponad 18mm, termin kolejnej @ 30.11.

Anncka, jak tam???? Odezwij się! Pewnie tulisz już synusia!!!!!

Ewikewik...fajnie, że się odezwałaś, że jesteś z nami, że walczysz!

Carollina...pewnie samo się zacznie, może dziś w nocy :-)?

Malgonia...wyprawka gotowa? Tobie też już tak niewiele zostało!

Galway, Madziorrek, Agawa, MartOocha, Michalina Ch, Anka, Sysiq, Ania2611, Karaiwna, Rurka, Pietrusia, Elka_82, , Ameritum, Eska13, Wgoracejwodziekapana, Karo01, Ozila, Moniska82, Kaja i reszta...BUZIAKI!!!!

Ostatnia edycja:
Madzior no cudo super gratulacje ;))))

Ewik melduje mam 2 opakowania nie tknięte po 30 i 6 z opakowania nie dokończonego doustne wszystkie ;))) nie chce za to nic wyślę Ci za pobraniem tyle ile wysyłka wyjdzie

Rozpakowywać się lachony ciocia czeka;)))

Ciężarówki buziaki

Staraczki fluidki

Mamusią wytrwałości ;)))

Buziaki dla wszystkich ja mam kampanie wyborczą bo moja dyrekcja na burmistrza startuje i nie wiem czy se pióro w tyłek wsadzić czy motor w dupkę:)***

pokaże Wam jaka piękna jestem na ulotce wyborczej hahahah
10376346_1498162360444861_6399065906469655260_n.jpg

Załączniki

• 10376346_1498162360444861_6399065906469655260_n.jpg
    10376346_1498162360444861_6399065906469655260_n.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 76
Kochane dzisiaj o 17.06 przez cc przyszedł na świat mój najkochanszy synek Maciuś :-) 4100g i 57cm - tak jak mówili kawał chłopa :-D
Mi nie udało się mimo trzech prób indukcji urodzić naturalnie, po odejściu wód wczoraj zaczęło rosnąć crp i dlatego nie można było dłużej czekać.
Teraz grzeje się w inkubatorze bo ma problemy z utrzymaniem ciepła.
A oto mój mały mężczyzna -

Załączniki

• 1415906128177.jpg
    1415906128177.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry