reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
eska - ślicznie wygladasz :tak:

ANNCKA!!!!!!!!!!!!! NO NO FAKTYCZNIE KAWAŁ CHŁOPA :-D GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anncka gratulacje wieeeelkieee!!!!!!!:-D
Chlop jak dab- :cool2:
no i u mnie 14 sty byl juz....czyli tak jak Claudia 14stego:-)-czuje sie wzruszona, szczegolnie, bo moj brzuszek byl...3 maj sie dzielnie po cesarce i pamietaj, jak zastoj z cycow bedzie...to zimne liscie z kapusty niech Ci przyniosa , tzn popros o wsadzenie do lodowki w szpitalu i pod stanik hehe

ale żeby zastoju nie było to przystawiaj dzidziolka po prostu często.. i bardzo pomaga pozycja 'spod pachy' - dla mnie mega niewygodna ale baaardzo pomaga!
I co do cesarki to wstawaj tak szybko jak tylko Ci pozwolą i poruszaj sie..im szybciej zaczniesz być aktywna tym lepiej i mniej będzie Cię boleć.. a jak zacznie boleć od razu wołaj babeczki po morfinę ;)

martoosia ja przystawialam i i tak mialam w trzeciej dobie zastoj i bolalo, ale liscie baaardzo pomogly i do teraz karmie, juz bym chciala mala odstawic...ale to maly cycnik jest:cool2:

malgonia to juz koncowka wytrzymaj, mysl jak to cudownie bedzie miec dzidziolka przy sobie i ile sie o niego staralas:-)

Anncka gratuluje Wojtusia! Chłop na schwał! Teraz odpoczywajcie i wracajcie szybko do domku!

Malgonia jakos musisz wytrzymać jeszcze troche. Szkoda, ze słowa nie pomagają fizycznie, bo chciałabym Ci pomoc. Ale przytulam Cie wirtualnie.

Esiek - ale z Ciebie Lachon! Łooooo!

Marce_ la no w końcu sie odezwalas! Pisz wiecej co tam u Ciebie. Synuś chyba mocno absorbujący jest?

Staraczki - dobrze ze urlopy i inne okazje były udane, bo sporo brzuszków do przejęcia teraz. Takze &&&&&&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
agaawa oj mocno absorbujący jest ten mój lobuziak :) spi z reguły 2x po godzince, wiec wtedy nie wiem w co mam ręce włożyć. Poza tym ok :) czas leci nieubłaganie, co z reszta widać po Waszych suwaczkach :) jak Ty sie czujesz? Maluszej juz dokazuje?

Do góry