reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej,

sysiq
[*]
[*] u mnie w sobotę minęły 4 miesiące...

kiraa wykres wygląda obiecująco :-) trzymam kciuki!
za to u mnie takie pomieszanie z poplątaniem że szkoda gadać. Tempka nisko, bardzo nisko. Niby owulka potwierdzona na usg (zresztą nie tylko przez gina bo sama też widziałam płyn w zatoce douglasa) ale wykres tego nie potwierdza. Tak więc albo mam słabe baterie w termometrze albo nie wiem co jest grane.

doris tak jak dziewczyny piszą, beta musi być w okolicach 0, wcześniej niestety raczej @ nie przyjdzie. Ja np. długo czekałam na @ po zabiegu bo beta długo spadała, a po biochemicznych miałam @ znacznie wcześniej, z tym że u mnie beta nie osiągała takich wartości jak Twoja.

reklama
hej!!!!

Moja Fasola ma się dobrze!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Serduszko pięknie bije, dzidziuś młodszy o tydzień.
A ja leżę i pachnę, bo krwiak jest nadal...
Dziękuję za kciuki, modlitwy :*:*:*:*

Pietrusia tak czekałam na te dobre wieści... Bardzo sie ciesze! A teraz dbaj o Was kochana :*

Agawa gratuluje córeczki!!! Przyznaje sie, ze ja tez liczyłam bardzo na chłopca na poczatku ciąży, gdy okazało sie, ze nosze dziewczynke to cóż... musiałam przywyknąć do tej myśli, a gdy się urodziła nie zamieniłabym ją na chłopca, bo jest wyjątkowa. Ba tak sie w Lili zakochałam, ze juz zapowiedziałam mojemu P., ze jak bedziemy sie starac o rodzenstwo dla Małej to ja chce kolejną córe!!! Najważniejsze, ze wszystko idzie w dobrym kierunku i ze kruszyna zdrowa;)

PIETRUSIA CUDOWNIE!!!!! Czułam, że będzie dobrze, naprawdę. Nie mierzy się częstości akcji serca u tak małego zarodka, ważne że serduszkobije. Niepotrzebne nerwy tylko. Ale teraz już będzie cudownie. Leż grzecznie, niech krwiak się ładnie wchłania. Kiedy teraz wizyta? A w ogóle napisz jak Maleństwo, jakie duże? Betę kazali Ci jeszcze robić czy po cholerę ona teraz?
Ale fajowo!!!!!

pietrucha :-D:-D:-D:-D:-D wspaniale,Kochana leż,pachnij i bądź spokojna.

karaiwina jak Maleństwo,jak sobie radzicie?buziaki.............. jak ten czas leci to już miesiąc minął

doris ​przytulam...

reklama
Dzięki dziewczyny!:)

Malgosiu - wizytę mam za tydzień, bety nie robię, bo coś dziwnego zaczęło wychodzić, a nie chcę zejść na zawał. Dzidziuś to już bestia - prawie 1 cm ;)). Więc grzecznie leżę w domku, czekam aż krwiak się wchłonie. ;)
Karaiwina - proszę o zdjęcie dzidziusia!!!!!
Madziorek - a może jakieś zdjęcie szczęśliwej mamy na finiszu?

No to dziewczyny... nadszedł ten moment.. kiedy i ja mogę Wam coś dać:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)

Całuję :*

Do góry