reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hej,

sysiq
[*]
[*] u mnie w sobotę minęły 4 miesiące...

kiraa wykres wygląda obiecująco :-) trzymam kciuki!
za to u mnie takie pomieszanie z poplątaniem że szkoda gadać. Tempka nisko, bardzo nisko. Niby owulka potwierdzona na usg (zresztą nie tylko przez gina bo sama też widziałam płyn w zatoce douglasa) ale wykres tego nie potwierdza. Tak więc albo mam słabe baterie w termometrze albo nie wiem co jest grane.

doris tak jak dziewczyny piszą, beta musi być w okolicach 0, wcześniej niestety raczej @ nie przyjdzie. Ja np. długo czekałam na @ po zabiegu bo beta długo spadała, a po biochemicznych miałam @ znacznie wcześniej, z tym że u mnie beta nie osiągała takich wartości jak Twoja.

reklama
hej!!!!

Moja Fasola ma się dobrze!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Serduszko pięknie bije, dzidziuś młodszy o tydzień.
A ja leżę i pachnę, bo krwiak jest nadal...
Dziękuję za kciuki, modlitwy :*:*:*:*

Pietrusia tak czekałam na te dobre wieści... Bardzo sie ciesze! A teraz dbaj o Was kochana :*

Agawa gratuluje córeczki!!! Przyznaje sie, ze ja tez liczyłam bardzo na chłopca na poczatku ciąży, gdy okazało sie, ze nosze dziewczynke to cóż... musiałam przywyknąć do tej myśli, a gdy się urodziła nie zamieniłabym ją na chłopca, bo jest wyjątkowa. Ba tak sie w Lili zakochałam, ze juz zapowiedziałam mojemu P., ze jak bedziemy sie starac o rodzenstwo dla Małej to ja chce kolejną córe!!! Najważniejsze, ze wszystko idzie w dobrym kierunku i ze kruszyna zdrowa;)

PIETRUSIA CUDOWNIE!!!!! Czułam, że będzie dobrze, naprawdę. Nie mierzy się częstości akcji serca u tak małego zarodka, ważne że serduszkobije. Niepotrzebne nerwy tylko. Ale teraz już będzie cudownie. Leż grzecznie, niech krwiak się ładnie wchłania. Kiedy teraz wizyta? A w ogóle napisz jak Maleństwo, jakie duże? Betę kazali Ci jeszcze robić czy po cholerę ona teraz?
Ale fajowo!!!!!

pietrucha :-D:-D:-D:-D:-D wspaniale,Kochana leż,pachnij i bądź spokojna.

karaiwina jak Maleństwo,jak sobie radzicie?buziaki.............. jak ten czas leci to już miesiąc minął

doris ​przytulam...

reklama
Dzięki dziewczyny!:)

Malgosiu - wizytę mam za tydzień, bety nie robię, bo coś dziwnego zaczęło wychodzić, a nie chcę zejść na zawał. Dzidziuś to już bestia - prawie 1 cm ;)). Więc grzecznie leżę w domku, czekam aż krwiak się wchłonie. ;)
Karaiwina - proszę o zdjęcie dzidziusia!!!!!
Madziorek - a może jakieś zdjęcie szczęśliwej mamy na finiszu?

No to dziewczyny... nadszedł ten moment.. kiedy i ja mogę Wam coś dać:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)

Całuję :*

Do góry