reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie dziewczynki, widze ze weekendowe pustki:tak:

doris
mysle o Tobie caly czas kochana. Wiesz co skoro jest jakistam pecherzyk, to nie jest to do konca ciaza biochem, moze jakies puste jajo plodowe.... U mnie w biochem @ byl po paru dniach, ale w innych przypadkach to trwalo, to czekanie.... Wiec musimy czekac kochana... Moze wspomoz sie jakas homeopatia, cieplymi kapielami

sysiq
[*]

pietrusia
jak u Ciebie? Jakies dobre wiesci?

gochson
myslisz, ze jest ryzykowne branie "na wlasna reke" 5mg foliowego i 5mg encortonu?

Majdaczek
pisz slonce jak dajesz rade :*

dziewczyny
jak dawalyscie sobie rade z myslami typu "kolejny cykl do dooopy" "mi sie nigdy juz nie uda" itd iz innymi rodzajami dolkow...

natka
trzymam kciuki, slonce

reklama
Pietrusiu 3 mam mocno kciuki nadal i mysle o Was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris dobrze ze za tobą weekand, bardzo Cię sćiskam i powodzenia w dalszej walce;*

Agawa- strasznie gratuluje Ci córuchny;0 no no no może będzie to moja przyszła synowa;)

Całuej Was mocno dziewczyny. Czytam codziennie, ale nie ma siły pisać. Buziaki

Pietrusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kiraa , Encortonu nie bierz na własną rękę bez konsultacji z lekarzem. To jest steryd, nie można go sobie ot tak aplikować. Porozmawiaj z lekarzem, ale sama po niego nie sięgaj.

Agawa , kto by u Ciebie w brzuszku nie siedział, gratuluję, ważne że rośnie i zdrowy. Jesli dziewczynka - super sprawa. Ale mimo wszystko poczekaj jeszcze z różowymi rzeczami dop nastepnej wizyty i potwierdzenia. Na jajka to i tak za wcześnie ,najwyżej pitola na tym etapie widać.

Ostatnia edycja:
Malgoniu
wiem, ze steryd to nic obojetnegomorganizmowi, jednak moja gin nie zaleca....a ja sie boje w razie czego byc bez.......:no:

strasznie rwa mnie dzis pachwiny i krzyz.... Efekt uboczny stymulacji:no:

Witajcie
U mnie kolejny spadek bety i dalej NIC się nie dzieje. Ile jeszcze mam czekać???

Kiraa
...długo to trwało u Ciebie?

Piterusia...jak u Ciebie? Badałąś jeszcze betę? O której wizyta? Mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

Madziorrek
, mam nadzieję że się w końcu uda, nie tracę nadziei....

Malgonia...jak się czujesz???

Pietrucha - jak tam u Ciebie? Daj znac...&&&&&&&

Doris - ja mysle ze nie wystarczy ze beta spada, zeby pojawila sie @. Moim zdaniem to ona musi spasc do odpowiednio niskiego poziomu, a Twoja beta byla dosyc wysoka... ja tez kilka dni czekalam - niestety w szpitalu, bo nie byli pewni czy to bardzo wczesna ciaza, czy moze pozamaciczna i u mnie beta chyba byla ok 150-200 jak pojawil sie sluz ze zmuzkami krwi i nic wiecej. Dopiero na drugi dzien sie rozkrecilo. A noc wczesniej nie moglam spac bo bole krzyzowe mialam - myslalam ze to od szpitalnego materaca... niestety nie...
Badz cierpliwa i trzymaj sie kochana...

Sysiq - (*)(*)(*) ...

Doris.. myslami jestem z Tobą... nie wiem jak Ci pomóc... mam nadzieje, że sytuacja szybko sie rozwinie...

Majdaczek... jak się czujesz???

Pietrusia... jak tam u Ciebie kochana?? Jak maluszek?? Jak się czujesz?

Madziorek :happy2: to już 36 tydzień leci... za dwa tygodnie bedziesz mogła sie po woli szykować na porodówkę :tak: kurka wodna ale ten czas leci ...

A gdzie jest lista porodowa???? i lista staraczek???? Jakos umknęły nam :)

Ostatnia edycja:
Carolina...dzięki za odpowiedź u mnie beta dziś 742 więc kolejny spadek. To czekanie mnie wykończy, ja chciałabym już zacząć nowy cykl, nowe nadzieje a to wszystko tak długo trwa

Rurka...dziękuję!

Doris kochana
dluugo czekalam, bo to nie wystarczy by spadla beta, masz tez we krwi i progesteron i inne hormony.... Ja duzo pracowalam w ogrodzie, biegalam, zeby przyspieszyc. Ale i tak guzik to dalo. Dopiero jak przyjechala do mie moja mama, zeby zaopiekowac sie malym, ja pozegnalam sie z moja fasolka zaczelo sie cos dziac ale i tak wymagalam cytotecu......
mocno tule....i scicskam i mysle slonce

reklama
Doris - pomysl, ze wszystko ma swoj czas i jedna sprawa jest potrzebna drugiej... beta musi powoli spasc az do zera, wtedy Twoj organizm zacznie przygotowywac sie do nowego cyklu...nie chciej niczego przyspieszac...wytlumacz sobie to...odpocznij...niech i Twoja psychika odpocznie...wiedz ze nerwowa sytuacja w niczym nie pomoze...bo TE sprawy najczesciej przychodza w ciszy i spokoju...niejedna tutaj sie o tym przekonala...ze mna wlacznie...
Trzymaj sie...

Do góry