reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Michalinka Ty juz masz duzo fanow swego glosu tu;) podobno nikt nie lubi swojego glosu na nosnikach i naraniach, gdyz brzmi nienaturalnie dla nas;]

reklama
Cześć!

Michalina, moj mąż powiedział, ze mamy identyczny głos! Hehe... A Wikuś śliczna jak obrazek!

Dziewczyny cieszcie sie ciążami, nie smuccie sie. Inni nie maja tego szczęścia.

Milej niedzieli!

Hejka Kobietki

Kupilam dzisiaj test a w zasadzie to dwa no i nie wytrzymalam do jutra i jeden strzelilam sobie przed chwila i sprawa przedstawia sie nastepujaco
WP_20140330_003.jpg

Polece jutro na bete jak mi sie uda przed praca no i chyba musze umowic sie do gina, mam namiary na jakiegos profesora w Lublinie podobno dobry...aaaaaa boje sie!!!!

Załączniki

• WP_20140330_003.jpg
    WP_20140330_003.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 52
&&&&&&&&&&&&&&&& w ramach gratulacji znikasz z listy :-D:-):-):-):-)

annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014

Malgonia1- termin niechcianej @ 9 kwietnia 2014r.
maga - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014

ewikewik - termin niechcianej @ 15-18 kwiecień 2014
Neta - termin niechcianej @ 17 kwiecień 2014

Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 20 kwiecień 2014

POCZEKALNIA:

Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj

Dzień dobry :)

Elka tak coś czułam-cudowna wiadomość!! Bardzo kocno trzymam kciuki!!

Madziorek Twojemu żółwikowi też kibicuję :) Ciesz się ciążą i nie daj sobie podcinać skrzydeł. Pozytywne nastawienie jest bardzo ważne, pamiętaj o tym!

Eska ile jeszcze dni do spotkania z Mikołajem po tej stronie? Mam nadzieję, że nie umierasz z nudów w tym szpitalu! A wyprawka gotowa czy mąż w domu pierze i prasuje? ;)

Mika a jak Twoje skurcze, minęły? Leżysz?

Agawa już prawie kwiecień, do maja tuż tuż.. :)

Celta folik proszę kupić i brać bez gadania!

Ewik a Ty kochana ciesz się wiosną i spróbuj może złapać oddech, dobrze Ci to zrobi. Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno!

Neta a Ty gdzie się podziewasz?

Kibicuję Wam wszystkim bardzo dziewczyny!! U mnie w tym tygodniu nasiliły się skurcze-szyjka na szczęście się nie skróciła ale jest miękka. Lekaż nakazał mi prowadzić spokojny tryb życia więc staram się jak najwięcej leżeć i widzę poprawę. Ale i tak się martwię więc pewnie pójdę jakoś w połowie tygodnia na kontrolę..

Cześć dziewczyny, można dołączyć? Co prawda starania zacznę w czerwcu, ale miło będzie mi was już poznać :)

Madziorku, mężczyźni są gruboskórni. U mnie odwrotnie, mój tato jest bardziej empatyczny, niż mój mąż co do "naszej" ciąży.

Jak Wam upłynął kobietki ten piękny słoneczny dzień? Ja trochę popieliłam ogródek, posiałam i posadziłam kilka kwiatów i cebulek. Teraz wróciłam z mężem od teściowej z grilla, niestety samo mięcho było, a mięcho mi nie wchodzi więc nie jadłam a teraz właśnie wcinam kanapki z serkiem białym :) Po drodze z łąki wykopaliśmy śliczne czerwone stokrotki. Wsadziłam sobie w ogródku, mam nadzieję, że mi się rozrosną.

Elka gratulacje! Tak, coś przeczuwałam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry