reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny, jaki piekny dziś dzień!

Magda - GRATULACJE MAMUSIU! Zosieńka musi być przepiekna, bo to nasze "forumowe" dzieciatko. Hihi.... I piekna data urodzin. 12.12 urodziła sie moja koleżanka, ma szczęście w życiu, właśnie czeka na poród i obiecała, ze przekaże brzuszek.:)) wracajcie szybko do zdrowia i do domku.

Celta - GRATULE, za chwile Wy tez będziecie rodzicami. Trzymam za to wielkie kciuki! &&&&

Ale wieści od rana! Magda, gratuluję Kochana! Doczekałaś się w końcu Zosi! ach, wspaniale!

Celtunia - u Ciebie to żadna niespodzianka, bo KTO JAK NIE TY!!! Gratuluje!

Końcówka tygodnia szczęśliwa? Może i dla mnie. o 17:40 mam wizytę od której wszystko zależy. Nie muszę dodawać, że umieram ze strachu.

Ostatnia edycja:

Madzia gratulacje!!!!!!!!!
:-)

Celta gratulacje!!!!!!!
:-)

Ale wieści z samego rana:-D wspaniale!!!!!

To będzie udany dzień!!!!! mika masz racje co do 13 piątek:-D

A my juz z mężem ustalilismy i ze znajomymi,że w tym roku robimy na sylwestra imprezkę o tematyce lat 70,80-tych,muzyka,stroje obowiązkowo i kotyliony:-D fajnie będzie.
Jutro pierniki zacznę robić i na poszukiwanie prezentów lecimy bo już czas...chyba we mnie jakiś świąteczny duch sie obudził:-D.....jeszcze jakby śnieg spadł :laugh2: to by było:rofl2:
...no i okna muszę umyć bo juz świata przez nie nie widzę......ale jeszcze do pracy dziś do 19:crazy: ale to już piątek!!

Miłego dnia dziewczynki!

Madziu uściski i całusy dla Ciebie i Zosieńki:-)

małgonia nie bój się aż tak bardzo,zajmij się czymś skutecznie do tej 17 jakoś zleci,będzie wszystko dobrze,będę trzymała kciuki cały dzień!!buziaki....a po pracy zajrzę tutaj i przeczytam dobre wieści z Twojej wizyty:tak:

Ostatnia edycja:
Madziu gratulacje!!! Zosieńko witaj na świecie!
Celta
Twoje wieści to jak pozytywny test ciążowy chyba! Gratuluję w każdym bądź razie.
Malgoniu ja tez dzisiaj mam wizyte i tez się obawiam, ale trzymam &&&&&&. Skrobnij jakie wieści jak już bedzie po.

piękniejszego poranka sobie nie mogłam wymarzyć z łzami radości!!!!!!!!!!!!!!!

Madzia z zosieńką gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Celta gratulacje widzisz teraz wszystko z górki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serce-kolor-dlonie.jpg
Malgonia i Karaiwina trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ozila buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Całuje was wszystkie po kolei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• serce-kolor-dlonie.jpg
    serce-kolor-dlonie.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Magda gratulacje!! Cudowne wieści! Mam nadzieję, że krwotok już opanowany i cieszycie się Zosią :)

Michalina, Marcela ​to która następna?? ;)

Celta dla Was również gratulacje, bardzo dobra wiadomość. Teraz trzymamy kciuki i czekamy na maluszka, który się u Was pojawi.. :)

Małgonia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku i odetchniesz choć na chwilę. Wiem, że ciężko się nie denerwować ale musisz znaleźć na siebie jakiś sposób bo oszalejesz, a i maleństwo potrzebuje teraz spokoju.. Ja powiedziałam sobie, że chodzę do dobrego lekarza (a nawet dwóch), biorę wszystkie leki, siedzę w domu i jak najwięcej odpoczywam - jedyne co jeszcze mogę zrobić to myśleć pozytywnie i wierzyć, że tym razem się uda. Wiadomo, że zdarzają się gorsze chwile ale staram się szybko stawiać się do pionu i Tobie radzę to samo.. Buziaki!

Eska super kiecka, będziesz niezła laska na weselu :)

Mika i jak, wypoczęłaś wczoraj??

Agaawa super kurtka i fajny kolor. Lubię takie żywe kolory zimą!

Karaiwina gratulacje i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!

Maqa mnie lekarz po cc pozwoliła zachodzić w ciążę po 4 miesiącach, chociaż słyszałam też głosy lekarzy, że powinnam czekać rok. Udało mi się zajść od razu ale niestety poroniłam, teraz poród wychodzi mi praktycznie 2 lata po cc

Ozila super, że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko w porządku. Macie już imię?

Do góry