reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Agawa no to luzik - jak coś upatrzone, to na pewno spośród kilku zegarków wybierzecie jakiś fajny dla tesciówki.
A co do prezentu na 70-te urodziny to ciężko cokolwiek doradzić. Najlepiej coś co lubi i coś co byłoby dla niej, a nie dla połowy rodziny. A może chciałaby na jakieś masaże chodzić, albo basen? No ciężko tak powiedzieć nie znając człowieka. Na pewno coś ciekawego wymyślicie.

aniu o jak się cieszę, że lepiej się czujesz!! Powiadasz, że nucenie "pszczółki maji" pomaga? :-D Muszę zapamiętać i wykorzystać przy najbliższym spadku formy, bo pewnie mnie w końcu dopadnie..
Piernik świetna sprawa. Ty będziesz miała zajęcie - dzieciaki smakołyka. Świetny pomysł.
No i naprawdę fajnie, że znalazłaś w sobie TĄ iskierkę, która pomaga Ci się dźwignąć. Buźka

reklama
,,,a ja tak na raty dzis piszę bo mam problem z koncentracją:-D

karolina ta Twoja historia jest niesamowita...przykro mi,że potem straciłaś to dzieciątko...ale jak tu lekarzom wierzyć:crazy: jak każdy co innego mówi

madziorek,sysiq,susel
pozdrawiam

celta śpiewaj,spiewaj!!!

"Śpiewać każdy może trochę lepiej.............." :-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki;-)

Probuje juz od dwoch dni napisac posta...i mi kasuje...:baffled:

celtus dziekuje, ze pytasz kochana, leci dobrze do przodu, mala kopie juz tak, ze brzuch mi sie rusza hehe:rofl2: no i ja coraz grubsza:-D
Ja Was czytam co drugi, trzeci dzien zagladam i 3 mam za wszystkie kciukasy&&&&, tylko weny i sil brak na pisanko, albo jak pisze, to co mi sie dzieje z forum i wcina posty:baffled:

To teraz czekamy na wiadomosci od madzi !!!!!!!?????

buziakuje Was wszystkie i 3 mamy dalej za siebie&&&&& co nie???

p.s. a jeszcze mialam napisac malgoni ze przeciez ja podplamialam chyba z cztery razy! Ostatni raz tez jakos juz w drugim trymestrze i leci dobrze.
( odpukac:-)) i to nie ja jedna, takze nie ma co sie plamieniami malymi przejmowac;-)

Dzień dobry kochane!!
Sisiq- tak tą właśnie ciążę poroniłam, i nawet nie miałam czasu żeby się nią nacieszyć tak naprawdę bo jak się dowiedziałam tak zaraz ją musiałam stracić.. To była dla mnie lekcja , że lekarz też człowiek pomylić się może.. dlatego jak poszłam w 14 tyg na wizytę u prywatnego lekarza żeby poznać płeć okazało się że ciąża obumarła już w 7 tyg, widziałam taką ciemną plamkę nie przypominającą człowieka bez ruchu.. Myślałam że umrę.. przecież wszystko szło dobrze kiedy lekarz potwierdził mi tą ciążę i pokazał bijące serce.. A tu nagle taka pustka.. Nie ma nic..

MotylkowaOna może być że rozkręca Ci się @ , bo ja tak mam już od 8 grudnia kiedy to po poronieniu dostałam pierwszego krwawienia.. Najpierw spokojne plamienie o brązowej barwie, potem już czerwone.. A wczoraj jak stałam po kąpaniu lało mi się po nogach .. zastanawiam się do kiedy będę krwawić?? To już 5 dzień..

reklama
Magda, bardzo się cieszę!!! Odpoczywajcie i cieszcie się sobą. Krwotok na pewno opanowany i wszystko na najlepszej drodze, do pierwszych, wspólnych bajkowych świąt!

GRATULUJĘ!!!!!

Ozilka, cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze, że mała fika i daje o sobie znać :-D:-D:-D
Trzymaj się i odzywaj się częściej - proszę!

A ja mam też od siebie malutką informacyjkę.... dostaliśmy kwalifikację na rodzinę adopcyjną!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry