reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny, jaki piekny dziś dzień!

Magda - GRATULACJE MAMUSIU! Zosieńka musi być przepiekna, bo to nasze "forumowe" dzieciatko. Hihi.... I piekna data urodzin. 12.12 urodziła sie moja koleżanka, ma szczęście w życiu, właśnie czeka na poród i obiecała, ze przekaże brzuszek.:)) wracajcie szybko do zdrowia i do domku.

Celta - GRATULE, za chwile Wy tez będziecie rodzicami. Trzymam za to wielkie kciuki! &&&&

Ale wieści od rana! Magda, gratuluję Kochana! Doczekałaś się w końcu Zosi! ach, wspaniale!

Celtunia - u Ciebie to żadna niespodzianka, bo KTO JAK NIE TY!!! Gratuluje!

Końcówka tygodnia szczęśliwa? Może i dla mnie. o 17:40 mam wizytę od której wszystko zależy. Nie muszę dodawać, że umieram ze strachu.

Ostatnia edycja:

Madzia gratulacje!!!!!!!!!
:-)

Celta gratulacje!!!!!!!
:-)

Ale wieści z samego rana:-D wspaniale!!!!!

To będzie udany dzień!!!!! mika masz racje co do 13 piątek:-D

A my juz z mężem ustalilismy i ze znajomymi,że w tym roku robimy na sylwestra imprezkę o tematyce lat 70,80-tych,muzyka,stroje obowiązkowo i kotyliony:-D fajnie będzie.
Jutro pierniki zacznę robić i na poszukiwanie prezentów lecimy bo już czas...chyba we mnie jakiś świąteczny duch sie obudził:-D.....jeszcze jakby śnieg spadł :laugh2: to by było:rofl2:
...no i okna muszę umyć bo juz świata przez nie nie widzę......ale jeszcze do pracy dziś do 19:crazy: ale to już piątek!!

Miłego dnia dziewczynki!

Madziu uściski i całusy dla Ciebie i Zosieńki:-)

małgonia nie bój się aż tak bardzo,zajmij się czymś skutecznie do tej 17 jakoś zleci,będzie wszystko dobrze,będę trzymała kciuki cały dzień!!buziaki....a po pracy zajrzę tutaj i przeczytam dobre wieści z Twojej wizyty:tak:

Ostatnia edycja:
Madziu gratulacje!!! Zosieńko witaj na świecie!
Celta
Twoje wieści to jak pozytywny test ciążowy chyba! Gratuluję w każdym bądź razie.
Malgoniu ja tez dzisiaj mam wizyte i tez się obawiam, ale trzymam &&&&&&. Skrobnij jakie wieści jak już bedzie po.

piękniejszego poranka sobie nie mogłam wymarzyć z łzami radości!!!!!!!!!!!!!!!

Madzia z zosieńką gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Celta gratulacje widzisz teraz wszystko z górki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serce-kolor-dlonie.jpg
Malgonia i Karaiwina trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ozila buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Całuje was wszystkie po kolei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• serce-kolor-dlonie.jpg
    serce-kolor-dlonie.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Magda gratulacje!! Cudowne wieści! Mam nadzieję, że krwotok już opanowany i cieszycie się Zosią :)

Michalina, Marcela ​to która następna?? ;)

Celta dla Was również gratulacje, bardzo dobra wiadomość. Teraz trzymamy kciuki i czekamy na maluszka, który się u Was pojawi.. :)

Małgonia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku i odetchniesz choć na chwilę. Wiem, że ciężko się nie denerwować ale musisz znaleźć na siebie jakiś sposób bo oszalejesz, a i maleństwo potrzebuje teraz spokoju.. Ja powiedziałam sobie, że chodzę do dobrego lekarza (a nawet dwóch), biorę wszystkie leki, siedzę w domu i jak najwięcej odpoczywam - jedyne co jeszcze mogę zrobić to myśleć pozytywnie i wierzyć, że tym razem się uda. Wiadomo, że zdarzają się gorsze chwile ale staram się szybko stawiać się do pionu i Tobie radzę to samo.. Buziaki!

Eska super kiecka, będziesz niezła laska na weselu :)

Mika i jak, wypoczęłaś wczoraj??

Agaawa super kurtka i fajny kolor. Lubię takie żywe kolory zimą!

Karaiwina gratulacje i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!

Maqa mnie lekarz po cc pozwoliła zachodzić w ciążę po 4 miesiącach, chociaż słyszałam też głosy lekarzy, że powinnam czekać rok. Udało mi się zajść od razu ale niestety poroniłam, teraz poród wychodzi mi praktycznie 2 lata po cc

Ozila super, że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko w porządku. Macie już imię?

Do góry