reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

dopiero co do was dolaczylam i nadal w kiepskim nastroju ale widze ze tu nie ma czasu na smucenie sie, ciagle jakies dobre wiesci! i do tego nowe strony dochodza w tempie ekspresowym!

Magda WIELKIE GRATULACJE!!

Lebara to swietnie ze wykryli chorobe bo przynajmniej wiesz jak uniknac kolejnego poronienia! bedziesz pod kontrola lekarza i napewno tym razem wszystko dobrze sie skonczy!

celta no czulam sie juz duzo lepiej, fizycznie jestem oslabiona jeszcze troche ale jest ok. niestety wczoraj psychicznie znow sie moj stan pogorszyl jak mi maz powiedzial ze do marca chcialby sie wstrzymac ze staraniami. no teraz tez nie jestem gotowa, dlatego ten przymusowy miesiac odpoczynku jest dobry, ale myslalam ze po pierwszej @ bedziemy sie brac do roboty, ale teraz nie wiem. ja jak dzialam i wiem ze robie co moge to sie lepiej czuje a takie czekanie bedzie dla mnie bardzo trudne... a Ty kochana nie testujesz? GRATULUJE milowego kroku w kierunku adopcji! podziwiam!

malgonia mocno trzymam za Ciebie kciuki!!! bedzie dobrze!! dawaj znac od razu po wizycie!

maqa widze ze u Ciebie z innych powodow ale tez mozliwe ze bedziesz jeszcze odkladac starania. no jak sie tak zlozy ze obie bedziemy czekac to bedziemy sie nawzajem wspierac i jakos damy rade! az sama nie wierze ze to pisze ;-)

reklama
Madzia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ucałuj Zosieńkę, Ty dbaj o siebie, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz i wszystko będzie dobrze. Już nie mogę się doczekać jakiejś fotki :)
No i się poryczałam z rana! Ale oby takich łez więcej! :) TAK SIĘ CIESZĘ!!!!!!!! :D
Celta i u Ciebie takie wspaniałe wieści!!! Mówiłam!!! Cieszę się ogromnie!
malgonia &&&&&&&&&&&&&& za wizytę, będzie dobrze :)
aniu świetny pomysł z sylwestrem :) z piernikami też… (mniam… :))
suana ja chcę być następna! :)

Do pełni szczęścia brakuje mi tego, żebym dzisiaj ja urodziła :)

MAGDA GRATULACJE!! Pierwsza rozpakowana :) MARCELA teraz Ty dawaj szybko, bo ja jestem po Was :))))) CELTA a i Tobie musimy pogratulować bo to cudna wiadomość :) Cudny ten piątek 13-stego :)

No Marcela masz marzenia hahhahaha ale chciałabym żeby się spełniły ;)

Michalina następna w kolejce potem Ozila i ja yupiiiiiiiiiiiii yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ania fajny pomysł i muza w tych latach taka fajna była do poszalenia ;))))

Susel żebyś wiedziała że nie ma więc STOP wszelkim smutkom:tak:

A mi kręgosłup zaczyna odmawiać posłuszeństwa ;( masakra

Suana buziaki

Mika jak tam dziś samopoczucie??

Łaałałiła :szok:

GRATULACJE MADZIULKA!!!
CELTUŚ TO BYŁO WIADOME,ŻE DOSTANIECIE! DZIECIĄTKO KTÓRE DO WAS TRAFI BĘDZIE MIAŁO JAK W NIEBIE!!

Aaaa ja się dowiedziałam,że mój narzeczony wyjezdża dziś z niemiec do mnie :-D
Także na prawdę piątek 13 a same dobre wiadomości ;)

Bużki dla wszystkich!!

Zosieńko, Skarbie! Witaj na świecie!
Niech Aniołeczki czuwają nad Tobą dziecinko!

kartki-okolicznosciowe-12056058_1308123621.jpg

Nawet nie wiesz ile serc cieszy się z Twojego przyjścia na świat!
Madziu, serdeczne gratulacje. Przytulaj, całuj i ciesz się życiem :*

Celtuś - życzę Wam szybkiego telefonu: Dzień dobry, mamy dla Was śliczne, zdrowe dziecię! :*

Buziaki dla Wszystkich, ja dzisiaj mam wizytę u nowej ginekolog, pokładam duże nadzieję w tej wizycie... Obym w końcu dowiedziała się co dalej.. Obym się dowiedziała, że nie musze wracać na zabieg łyżeczkowania.. Chyba dużo nie chcę, prawda? :)

Odezwę się później!

Załączniki

• imagesCA486GVP.jpg
    imagesCA486GVP.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 27
  • kartki-okolicznosciowe-12056058_1308123621.jpg
    kartki-okolicznosciowe-12056058_1308123621.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 25
Ile razy baby ma przez Was płakać w ciągu dnia?!? Zmarszczek się na wabię...:-p

Celta, cuuuuuuuuuuudnie. Gratuluje;*

Pietrucha mam nadzieje, że żaden zabieg nie będzie poptrzebny. 3 maj sie kochana;*

Małgonia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Michalina jak Wika??? Szykujecie się do oddania mi brzuszka;) ;*

Ja mam zaklepany Michalinki:))) A dzisisaj zgaga nie do pokonania i mega ból jajnika. I w duchu się modle, żeby i te uciążliwe dolegliwości oznaczały dla mnie ciąże tym razem NIE UROJONĄ;). Karaiwina wstrzeliła sie idealnie w brzuch Magdy:)

Ja wczoraj miałam rozmowę z mężem, jestem ogromnie i pozytywnie zaskoczona Jego podejściem do tego wszystkiego :happy:
Daliśmy sobie jeszcze 3 miesiące, czyli tak do marca i będziemy startować na wiosnę. Na spokojnie, na spokojnie :-)
A Wam dziękuję za wszystkie rady i informacje jak to ewentualnie było z Wami - buźka !!!

reklama
Hej Dziewczyny
napiszę krótko,bo mój synek dziś nie chce spać..i już sama nie wiem czym go zająć,taki marudny echh
Przede wszystkim Gratulacje dla Madzi i Zosieńki :-) p.s prześliczne imię :-) Teraz to już będzie z górki :-)
Celta-gratulacje,że macie szanse zostać rodzicami :-)
Mika:co do wagi to się nie martw,ja w każdej ciąży np.chudnę do około 16 tygodnia,ale za to potem nadrabiam ;-) Miałaś robione badania tarczycowe:tsh,ft3 i ft4?czasami od tych wyników zależy chudnięcie,przytycie w ciąży itp.
Dziewczyny,ja nie wiem co się ze mną dzieje,chyba to zbliżająca się owulacja tak działa-ja chcę się już zacząć starać...Ale nie wiem czy to nie za duże ryzyko-po 2 miesiączkach od zabiegu?a każdy lekarz co innego-jeden żeby od razu po zabiegu się starać,drugi,żeby poczekać co najmniej 2 cykle,a trzeci,że nawet pół roku.Ogólnie nie miałam jeszcze robionego usg ginekologicznego po zabiegu(musiałam kilka razy przekładać przez brak zastępczej opieki nad synkiem),ale byłam 2 tyg.po zabiegu na kontroli u gina i mnie wymacał dokładnie i powiedział,że macica się obkurczyła,szyjka w porządku.Nie wiem,może czasem spontan jest dobry...Chyba zgłupiałam...Nie wiem co mi jest,nie umiem tego wytłumaczyć-jeszcze kilka dni temu myślałam,żeby na spokojnie od lutego,może marca...A teraz jakoś tak coś mi w środku mówi,żeby się nie bać i już zacząć od grudnia,czyli dokładnie po 2 miesiączkach (regularnych)
ps. i może któraś z Was wie dlaczego usg ginekologiczne można przeprowadzać tylko do 10 dnia cyklu?ono zaburza jakoś owulację czy o co chodzi?

Ostatnia edycja:
Do góry