reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Susel, Motylkowa, karolina, anecznik witajcie! Dobrze, że do nas trafiłyście, z drugiej strony przykro, że i Was dotknęła taka tragedia
karo nie smuć się już :*
martuś jaka Stelcia jest słodka!!! Cudna! Dzisiaj sniło mi się, że mam przezroczysty brzuch i widziałam swojego szkraba :) i też się uśmiechał :) zwariuję przez ten tydzień chyba…
michalina jak dostanę skurczy, to mam jechać właśnie do szpitala to zrobią mi cc „od ręki”. Jeśli Mały wcześniej nie będzie chciał wyskoczyć, to 17.12 mam wizytę u anestezjologa, 18.12 zgłaszam się na oddział i 19.12 jest wymarzony dzień :) Ty też już masz tak, że wariujesz z niecierpliwości? No i pojawiło mi się coś dziwnego… mam strasznie dużo wydzieliny z pochwy… jak byłam w czwartek u lekarza, to powiedział, że jest ok, sprawdzał pH ale od wczoraj jest jej jeszcze więcej… mam nadzieję że nic mi się nie przyplątało…
celta zobaczysz, że będzie dobrze! Odrzuć te wszystkie obawy, my ciągle trzymamy za Was kciuki! I czekamy na dobre wieści!
gosiak ja radziłam sobie z tym smutkiem dzięki dziewczynom na tym forum… nie potrafiłam z nikim o tym rozmawiać, mężowi też mało mówiłam, bo on przeżywał to wszystko na swój sposób i nie bardzo czasem zdawał sobie sprawę z tego jak mnie to bardzo bolało ale forum zastąpiło mi nie jednego psychologa. Tutaj dziewczyny wiedziały jak to jest, jak jest ciężko… dla mnie ratunkiem był czas i kolejna ciążą… także pisz kochana bez obaw jak tylko będziesz miała ochotę

Dziewczynki dzięki za wszystkie kciuki! Mogłybyście poczarować trochę, żebym szybciej się rozpakowała :)
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!!

reklama
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wasze bobaski i życzę szczęśliwego rozwiązania :-))) jak dobrze mieć Was.. i wiedzieć że cuda się zdarzają, że pragnienie posiadania dziecka jest realne, że nie wolno się poddawać... Dużo dziewczyn pisze że szybko postanowiły po zabiegu zdecydować się na dziecko, bo to pomaga, że organizm jest jeszcze przestawiony na "ciążę" , i wtedy łatwiej jest ją utrzymać.. Ja dostałam wczoraj okres z potwornym bólem, dzisiaj jest już Ok, nie ma zle, i muszę jakoś funkcjonować, byłam już na zakupach i wdrapałam się na 4 piętro, zaraz zabieram się za obiad bo po 14 córcia wraca ze szkoły a R. z pracy.. a co tam dzisiaj planujecie na obiadek??

Cześć Kruszynki! ♥

Widzę,że żadna z dziewczyn przy końcu się nie rozpakowała! :-) W takim razie trzymam ogromne kciuki dziewczyny byście miały już to za sobą! Ciężaróweczki suwaki pięknie rosną i to bez KOMPLIKACJI co najważniejsze! Tak z grubsza się do Was zwracam bo dawno mnie nie było i chyba do jutra bym post pisała :-) Myślę o Was często!! I modlę się żeby było wszystko dobrze do samego końca :-) ESKA nie pisałam nic bo wizytę miałam na 19.30 u Hubercika, o 13 tego samego dnia dopiero dojechałam z Niemiec także byłam padnięta. Jednak na pewno kiedyś wpadnę! Tylko jak u mnie trochę się wyluzuję. U mnie już 47 dc masakra ! :O Zawsze miałam 28-30 dniowe. Skończyłam brać luteinę, no bo tak jak mówiłam mam torbiel na jajniku, okresu brak, pęcherzyka nie widać więc wywołać @ trzeba. Tylko,że ona nie chce w ogóle. przyjść. Doktorek powiedział,że 5 dni, ostawić i do 2 dni po odstawieniu powinna przyjść. Dziś 3 dzień i w ogóle się jej nie zbiera na odwiedziny. Ja to nie wiem czy grudzień będzie owulacyjny w takim razie. Jestem pod wielkim znakiem zapytania. Ogromnie od wczoraj bolą mnie jajniki, po prostu tak kłują jak gdyby ktoś mi igły wbijał i czasami mi twardnieje podbrzusze. Już sama nie wiem co to mi się dzieję. Poczekam do niedzieli, @ nie przyjdzie zadzwonię znów do ginekologa.Chyba zawsze muszę mieć pod górkę :-) Aaa zapomniałam się pochwalić, pozbyłam się grzybka xD

Witam także nowe dziewczyny i tak trochę smutno się robi jak widzę,że coraz więcej i więcej dziewczyn musi szukać forum o takiej tematyce.

POZDRAWIAM serdecznie! Dzisiaj piękna słoneczna pogoda u mnie :-)

Ostatnia edycja:
Eska, Mika, Michalina , Celta, Madziorek, Ewik, Ania dziękuję, że wierzycie że będzie dobrze.Eska, Mika, Michalina to najlepsze pocieszenie, że też nie miałyście książkowo na początku a teraz wszystko w najlepszym porządku. GIn tez nie przejawiał oznak niepokoju rozbieżnością . Koniec umartwiania, zwlekłam się z łóżka i zabrałam za porządki. Mam nastawione RMF classic, a tam cały czas świąteczne piosenki. I tak przy nich sobie sprzątam, wyjęłam dekoracje i staram się nie myśleć za dużo.

Ostatnia edycja:
Karo z tego co kojarze to w Olesnie odbywał się kiedyś w okresie letnim jakiś festiwal muzyki alternatywnej prawda?? Chyba wiem gdzie to jest:)
Malgoniu masz racje zajmij się swiatecznymi przygotowaniami i nie myśl co bedzie. Ciesz się każda chwilke z fasolka:) ja wiem, ze łatwo się pisze, ale jakoś trzeba przetrwać. Drobnymi krokami do rozwiązania :)

Malgonia 400_F_40698089_VUVDgZsuZK05i5ECxdiFzZ2cEcDshEQ3.jpgi tak trzymaj :)*

Mika a dziękuję Tobie też buziaczki w brzuszek, Mikołajek skacze po moim pęcherzyku także jest zabawa:) ale pogoda w końcu ładna i moje sampoczucie o niebo lepsze, a Ty mi tam grzecznie z tymi remoncikami ok???

Sysiq może te kłucia to na @@@@ i tego Ci życzę niech już przychodzi i nowy cykl i do boju;), wybaczam Ci że nie dałaś znać ale po raz ostatni. P.S też leczę prawdziwka XDDDDDDD

Marcelka u mnie wszystko w porządku z niecierpliwością czekam na Wasz wielki dzień:)

Celta na pewno wszystko się ułoży po Twojej mysli tylko uwierz w to i odgoń głupie myśli - potęga podświadomości to klucz sukcesu
8711244-emotikon.jpg

Olusia, Karaiwina, Michaslina, Madzia, Agawa, Gosiak, Ania, Ewikewik, Karolina, Susel, Elka, Motylkowa buziaki :)*

Załączniki

• 400_F_40698089_VUVDgZsuZK05i5ECxdiFzZ2cEcDshEQ3.jpg
    400_F_40698089_VUVDgZsuZK05i5ECxdiFzZ2cEcDshEQ3.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 92
  • 8711244-emotikon.jpg
    8711244-emotikon.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Madzia Jasne poczekaj chwilkę tylko coś znajdę;)
ale musisz mi emaila podać :))) coś Ci wyślę to po tym mi się tak dobrze zrobiło;)))

Ostatnia edycja:
Mika no właśnie nie są podbarwione krwią. Zastanawiałam się czy to nie przypadkiem czop ale czop to chyba czop? :) a ja mam bardzo obfite upławy… sama nie wiem...

reklama
Moja kochana Marceli mój czop nie był czopem ino takimi żóltawymi upławami właśnie niczym galaretka - przepraszam za dosłowność ....

Do góry