reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Madziorrek ja nie mialam nigdy plamien po zabiegu, ale moja kolezanka miala.. ale tylko chwilowe.... mysle ze po prosty przy zakladaniu wziernika cos naruszyl i pewnie dlatego....

Witajcie kochane:p dziekuję za miłe słowo które koji duszę i serce.. dajecie wiarę i nadzieję..
ja własnie z pracy wróciłam i postanowiłam coś naskrobać.. pierwsze co robie po przyjściu do domu to włączam komputer i włażę nasze forum :-) chyba to uzależnienie..
Dzisiaj troszke źle sie czuje- boli podbrzusze- pewnie zbliża sie @.. a juz miałam nadzieje.. :)
kurcze nie idzie spamiętać wszystkich historii ale powolutku sie wdrożę..

wybieram sie do teściowej na poprawe humoru(ona jest niezawodna) samej w domu smutno siedzieć..
pozdrawiam was kochane :* i całuję

Witam nowe aniołkowe mamy !!!
W czwartek następna wizyta, ostatnia była we wrześniu jak dobrze pamiętam, idę pełna nadziei :sorry:
Mąż wrócił z USA, cieszę się Nim jak dziecko, tak się stęskniłam :rofl2:
Pozdrawiam Was :-D

Olusia, ale ja zabieg mialam w piatek rano. Boje się, że może jakieś zapelenie. Brzuchol mnie boli i taki brudny śluz ze mnie leci.... Wtbacz za anatomiczne szczegóły i dzięki za odp;*

Madziorrek to ja juz wiem co sie dzieje! To plamienie implantacyjne masz. Chyba sie jednak zalapiesz na jeden brzuszek! &&&&& bardzo mocno!

Maqa - ale z Ciebie radość bije, ze męża masz znowu w domu! Huhu... Bedzie sie działo!

Eska, a co Ty taka wesoła dzisiaj? Wszystkim napisz ten dobry dowcip na forum. :))

MotylkowaOna - to widzę, ze fajna masz teściową. To bardzo ważne mec wsparcie w innej kobiecie. A moja teściowa sie domyslila, ze poronilam, chociaż jej nic nie mówiliśmy, i musze Wam powiedzieć, ze bardzo sie przejęła, krzyczała na T, że musi ze mną stałe być i sie mną opiekować. Hehe... Nawet sie nie spodziewałam. No a teraz idziemy do niej na 70- te urodziny 20 grudnia i potem na wigilię. Ale ten czas leci.

Caluje Was wszystkie....

ojjj kochana Agawo chyba jeszcze za wczesnie na implantacje.... strasznie bym chciala, ale zadna z moich wczesniejszych ciaz, tez niestety nie potwierdza tej teorii;* Poczekam do jutra. Jak dalej będzie tak brzydko to zadzwonie do doktorka...

reklama
Mikus- dzidziul sie rozpycha;))) Bo rośnie skubańczyk mały;* :tak: A co do mnie to wiem mikuś. Tyle jestem na forum i juz miałam kilka spadków implantacyjnych, stuprocentowych objawów ciąży, mdłości...że hoho. Dlatego nie wierze, że od piątku miała bym już zagnieżdżenie. Ale bardzo dziękuje, że wierzycie w moje i męża komórki rozrodcze;* Było by super...;)

Do góry