reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Odeszły wody w środku nocy i klops :) ale wszystko było z nim dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak w tych tygodniach ciąży to już wszystko możliwe. Najważniejsze, że było ok. Po prostu jest wcześniakiem i tyle. 34tc to już 8 miesiąc także to wcale nie tak źle [emoji6]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@DorciaMamaOlka a jak u Ciebie ze stawiającym się brzuchem? Bo Ja mam coraz gorzej. Boli jest twardy jak kamień i miewam coraz częściej skurcze. Na szczęście szyjka się nie skraca. Ale bez 8 tab magnezu dziennie się nie obejdzie

@AnetaManiak ale ładny ten rożek :) masz talent do szycia :)

Ja tak się z torbą do szpitala też nie mogłam zmobilizować i wyszło że prawie całą pakowałam już na skurczach jak mi wody odeszły :D bo wcześniej tylko koszule i szlafrok poprasowałam więc czekały w torbie ;)
Ale ja dla dziecka też nie musiałam nic w sumie brać poza pampersami i mokrymi chusteczkami bo u nas szpital wszystko inne dają, tylko ubranka na wyjście potrzebne :)

U nas znowu choróbsko, tym razem córka coś złapała.. Ostatnio to jedno za drugim i dzieciaki na zmianę ehh.. Niech już będzie jakaś normalna pogoda to mam nadzieję wreszcie się to skończy :)

@DorciaMamaOlka a jak u Ciebie ze stawiającym się brzuchem? Bo Ja mam coraz gorzej. Boli jest twardy jak kamień i miewam coraz częściej skurcze. Na szczęście szyjka się nie skraca. Ale bez 8 tab magnezu dziennie się nie obejdzie

Mam ten sam problem,na domiar złego Hania chyba już w kanale rodnym jest bo strasznie czuje ja nisko i przy tym jest bardzo nieprzyjemne kłucie :/ magnez pomaga plus nospa ale za 2 tygodnie zamierzam odstawić całkowicie :)

Mam ten sam problem,na domiar złego Hania chyba już w kanale rodnym jest bo strasznie czuje ja nisko i przy tym jest bardzo nieprzyjemne kłucie :/ magnez pomaga plus nospa ale za 2 tygodnie zamierzam odstawić całkowicie :)

Mój od początku głową u dołu i ruchy czuje tylko poniżej pępka nigdy wysoko.Przez to czuje parcie na pęcherz i ból podbrzusza.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój od początku głową u dołu i ruchy czuje tylko poniżej pępka nigdy wysoko.Przez to czuje parcie na pęcherz i ból podbrzusza.

Uciska mocno i dlatego :) Alunia Tobie też nie wiele zostało :) jak idą przygotowania?

Uciska mocno i dlatego :) Alunia Tobie też nie wiele zostało :) jak idą przygotowania?

Dziś Jarek będzie malować łóżeczko, bo wzielismy od znajomej ciemno brązowe, a wszystkie meble białe.Wozek i fotelik jest kupiony.Ciuszki wyprasowane czekają.Zostalo kilka rzeczy do kupienia typu przewijak,wanienka i jakieś drobnostki,ale myślę,że w lutym skończe kompletowac cała wyprawkę i spakuje torbę do szpitala.A ty jak gotowa, bo wy z Aneta w lutym rozwiązanie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś Jarek będzie malować łóżeczko, bo wzielismy od znajomej ciemno brązowe, a wszystkie meble białe.Wozek i fotelik jest kupiony.Ciuszki wyprasowane czekają.Zostalo kilka rzeczy do kupienia typu przewijak,wanienka i jakieś drobnostki,ale myślę,że w lutym skończe kompletowac cała wyprawkę i spakuje torbę do szpitala.A ty jak gotowa, bo wy z Aneta w lutym rozwiązanie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem gotowa :) tzn.Hani torba spakowana a do mojej muszę dołożyć kilka drobnych rzeczy :) także po weekendzie zamykam temat :) u mnie obecnie 34tc :) za 3 tygodnie mogę rodzić :D

Jestem gotowa :) tzn.Hani torba spakowana a do mojej muszę dołożyć kilka drobnych rzeczy :) także po weekendzie zamykam temat :) u mnie obecnie 34tc :) za 3 tygodnie mogę rodzić :D

Fajnie masz to już bardzo blisko i przytulisz swoją kruszynke.U mnie 28 tc więc jeszcze trochę czasu zostało,ale i tak ten czas bardzo szybko leci [emoji5].Jeszcze chciałam parę rzeczy załatwić przed urodzeniem Wiktora, a czas goni [emoji23][emoji23].

reklama
Hej Dziewczyny!
3 dni temu miałam zabieg łyżeczkowania w, po obumarłej ciąży w 9 tygodniu.
Zastanawiam się, po jakim czasie zaczęłyście starania?
Czy robiłyście jakieś badania przed zajściem w ciąże ?
Np.: Tsh, prolaktyne itd

Do góry