reklama
Witam w nowym roku.
Oby przyniósł nam masę nowych skarbów ♡
W związku z powyższym napiszecie mi kto i co? I mam nadzieje ze jeszcze kogoś pominełam
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
W związku z powyższym napiszecie mi kto i co? I mam nadzieje ze jeszcze kogoś pominełam
Ewelina271990
Fanka BB :)
Ciąża po poronieniu-15 lipiec 2018Witam w nowym roku.
Marta1985@
Gratuluje!!!bedzie dobrze [emoji4]
Udało się teraz musi być dobrze [emoji1]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Hejka. Starczki zafasolkowane i ciążówki no i oczywiście już mamusiśki. Jak tam zapał na ten rok? Ja tu chce widzieć same pozytywne nastawienia[emoji6][emoji6][emoji6]
I razem z Adasiem przesyłamy Wam fluidki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Ja miałam dzisiaj wizytę 32t1d mały waży 2113g i ma 44cm. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cały czas główką do dołu ułożony jest[emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
I razem z Adasiem przesyłamy Wam fluidki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Ja miałam dzisiaj wizytę 32t1d mały waży 2113g i ma 44cm. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Cały czas główką do dołu ułożony jest[emoji4][emoji4][emoji4]
DorciaMamaOlka
Piękna waga ja dziś spakowalam torbę dla Hani a swoją muszę dopełnić drobnymi rzeczami a jak u Ciebie przygotowania? Ja mam wizytę w środę i liczę na 2,5 kg moja waga stoi w miejscu +10 kgHejka. Starczki zafasolkowane i ciążówki no i oczywiście już mamusiśki. Jak tam zapał na ten rok? Ja tu chce widzieć same pozytywne nastawienia[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Co do przygotowań to hmmmm w torbie coś tam jest. Ale to wszystko nowe i jeszcze orginalnie popakowane[emoji23][emoji23][emoji23]coś leniwa jestem[emoji12][emoji12][emoji12]dla małego też nic nie poprałam. Bo Ja do szpitala dla dziecka nic nie muszę brać. Tylko na wyjście. Tutaj dają wszystko. Nie muszę też brać wkładek poporodowych ani tych majtek siatkowych. Bo też wszystko dają.Piękna waga ja dziś spakowalam torbę dla Hani a swoją muszę dopełnić drobnymi rzeczami a jak u Ciebie przygotowania? Ja mam wizytę w środę i liczę na 2,5 kg moja waga stoi w miejscu +10 kg
Jeszcze nie mamy łóżeczka. Pościółke też muszę uszyć. Narazie tylko rożek uszyłam. Ja przytyłam 13kg. Ale od miesiąca waga poszła tylko 1.3kg do góry.
DorciaMamaOlka
Oj Anetka zmobilizuj się super ze tyle rzeczy Ci odpada ja jak wielbłąd będę jechać ale cóż zrobić bardzo ładny rożek ja Olka urodziłam w 34tc więc teoretycznie za tydzień ale robię wszystko,żeby dotrwać do końca a w najgorszym przypadku do 37tcCo do przygotowań to hmmmm w torbie coś tam jest. Ale to wszystko nowe i jeszcze orginalnie popakowane[emoji23][emoji23][emoji23]coś leniwa jestem[emoji12][emoji12][emoji12]dla małego też nic nie poprałam. Bo Ja do szpitala dla dziecka nic nie muszę brać. Tylko na wyjście. Tutaj dają wszystko. Nie muszę też brać wkładek poporodowych ani tych majtek siatkowych. Bo też wszystko dają.
Jeszcze nie mamy łóżeczka. Pościółke też muszę uszyć. Narazie tylko rożek uszyłam. Ja przytyłam 13kg. Ale od miesiąca waga poszła tylko 1.3kg do góry.
AnetaManiak
W weekend jedziemy odebrać od znajomych wózek fotelik i resztę rzeczy dla małego. Bo Nam wszystko z Polski przywieźli i "planuje" od poniedziałku się wziąść [emoji4][emoji4][emoji4]Oj Anetka zmobilizuj się super ze tyle rzeczy Ci odpada ja jak wielbłąd będę jechać ale cóż zrobić bardzo ładny rożek ja Olka urodziłam w 34tc więc teoretycznie za tydzień ale robię wszystko,żeby dotrwać do końca a w najgorszym przypadku do 37tc
Jutro rodzinka wraca do Polski także będę miała czas na przygotowanie[emoji16]
A czemu Olka tak szybko urodziłaś? Teraz pewnie dotrwasz do końca zobaczysz[emoji4][emoji4][emoji4]będziemy się kulać na porodówke[emoji12][emoji12][emoji12]
reklama
DorciaMamaOlka
Odeszły wody w środku nocy i klops ale wszystko było z nim dobrzeW weekend jedziemy odebrać od znajomych wózek fotelik i resztę rzeczy dla małego. Bo Nam wszystko z Polski przywieźli i "planuje" od poniedziałku się wziąść [emoji4][emoji4][emoji4]
Jutro rodzinka wraca do Polski także będę miała czas na przygotowanie[emoji16]
A czemu Olka tak szybko urodziłaś? Teraz pewnie dotrwasz do końca zobaczysz[emoji4][emoji4][emoji4]będziemy się kulać na porodówke[emoji12][emoji12][emoji12]