reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

I tak jest najlepiej :) nie obliczasz,nie czekasz i nie myślisz bo niunia skutecznie zajmuje Ci czas :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie. Nawet czasem na przytulanki nie ma czasu.

iv09zbmhlcesvvs1.png

reklama
Witam moje kochane :) chcialam wam przekazać kilka słów od naszej administratorki, dziewczyny o tak ogromnym sercu a zarazem tak skromnej, ze pewnie byłybyscie nieźle zdziwione kto tym wszystki zarządza :) ale ja nie o tym :D przekazuję wam wiadomość od niej:
"Pięć domów dziecka i maluchy, które czekają na Mikołaja i mogą się… nie doczekać. A przecież same dały coś od siebie!

Wkładając w pracę serduszka i całą dziecięcą ufność oraz nadzieję przygotowały słodycze na licytację. Smoby Polska dodało zestawy z serii Smoby Chef. Cały dochód z licytacji/sprzedaży zostanie przekazany do wybranych placówek.

Nie jesteśmy autorami tej akcji, nasza pomocowa jest już w trakcie realizacji, ale po prostu nie chce nam się wierzyć, że nie znajdzie się 100 osób, które zaoferują pomoc!

Licytacje od 20 złotych i tylko kilka dni, żeby ofiarować radość, wiarę i trochę pieniędzy. Dacie radę???

Link do: Charytatywni Allegro - licytuj lub sprzedawaj i w ten sposób wspieraj wybrane przez Ciebie fundacje!
Bardzo Wam dziękuję" i ze swojej strony ja też :)

Ja jestem staraczka

☆ Walczyć o marzenia ☆
Ja też się staram. Właściwie drugi miesiąc ( ponieważ musiałam trochę odczekać po poronieniu bo u mnie oczyszczało się wszystko bardzo długo i mój organizm wariował) i teraz nic właśnie przyszła wczoraj @. Przepłakałam całą noc. Dzisiaj mam strasznego doła i już przestałam wierzyć że mi się kiedykolwiek uda.
@Ewela bardzo mi przykro i przesyłam uściski
@Marika92 @Ewelina271990 gratulacje cudownie czytać takie piękne wiadomości może nadzieja wróci do mnie też. Życzę dużo zdrowia dla was i maleństw.
@DorciaMamaOlka @AnetaManiak piękne brzuszki :)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i czekam na dobre wiadomości od was :)

Ja też się staram. Właściwie drugi miesiąc ( ponieważ musiałam trochę odczekać po poronieniu bo u mnie oczyszczało się wszystko bardzo długo i mój organizm wariował) i teraz nic właśnie przyszła wczoraj @. Przepłakałam całą noc. Dzisiaj mam strasznego doła i już przestałam wierzyć że mi się kiedykolwiek uda.
@Ewela bardzo mi przykro i przesyłam uściski
@Marika92 @Ewelina271990 gratulacje cudownie czytać takie piękne wiadomości może nadzieja wróci do mnie też. Życzę dużo zdrowia dla was i maleństw.
@DorciaMamaOlka @AnetaManiak piękne brzuszki :)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i czekam na dobre wiadomości od was :)
Wszystko się ułoży kiedy odpuścisz, wiem po sobie :)

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Abi A. Nie trac nadziei. Jestem po 2 poronieniach i walcze dalej. Najwazniejsze to odpowiednie leczenie. Badania. Sa tu dziewczyny po 3 poronieniach i nosza zdrowa ciaze. Wiem ze trudno jest pogodzic sie ze strata. Przeszlam to strasznie. Ale bol minie uwiez mi. Choc serce boli jak widze wozki z maluchem. Pomaga mi w tym moja znajoma. Poznalysmy sie w szpitalu. Ja poronilam. Ona ma corcie 3 miesiace. Z checia tam chodze. Umie mnie pocieszyc. Grunt to nie myslec o sexie jako o staraniach. To musi byc przyjemnośc.moja glowa odpuscila :) jest o wiele lepiej. Wiem ze jestem mloda. Nie jedno dziecko urodze:)
Zycze Ci takiego samego podejscia. Jak cos pisz na priv :*

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
@Abi A. Nie trac nadziei. Jestem po 2 poronieniach i walcze dalej. Najwazniejsze to odpowiednie leczenie. Badania. Sa tu dziewczyny po 3 poronieniach i nosza zdrowa ciaze. Wiem ze trudno jest pogodzic sie ze strata. Przeszlam to strasznie. Ale bol minie uwiez mi. Choc serce boli jak widze wozki z maluchem. Pomaga mi w tym moja znajoma. Poznalysmy sie w szpitalu. Ja poronilam. Ona ma corcie 3 miesiace. Z checia tam chodze. Umie mnie pocieszyc. Grunt to nie myslec o sexie jako o staraniach. To musi byc przyjemnośc.moja glowa odpuscila :) jest o wiele lepiej. Wiem ze jestem mloda. Nie jedno dziecko urodze:)
Zycze Ci takiego samego podejscia. Jak cos pisz na priv :*

☆ Walczyć o marzenia ☆
Myślę, że nie opisałam mojego samopoczucia dobrze - w trakcie miesiąca nie myślę i staram się zająć myśli poza pracą i jestem radosna. To nie jest tak że tylko myślimy o staraniach - zupełnie o tym zapominamy. Dla mnie najgorszy jest ten okres kilku dni przed @ kiedy muszę stawić czoła temu czy się udało czy nie ponieważ wtedy chce czy nie chce zaczynam o tym myśleć. Jak wy sobie z tym radzicie bądź radziłyście z tymi kilkoma dniami przed @?

Do góry