reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jejku dziewczyny jeszcze chwila, mała chwileczka Wam została. Jak ten czas u kogoś goni. A jeszcze taki fajny czas, święta, sylwester [emoji5]
Ja się zmagam z przeziębieniem, dziś pojawił się suchy kaszel, staram się leczyć ale z cukrzycą to raczej ograniczone możliwości. Może macie jakieś domowe sposoby?
Ja kupiłem syrop prena-talen i biorę doraźnie w kryzysowej sytuacji.Normalnie bym piła soki malinowe, miód, ale wiadomo cukrzyca to jednak są pewne ograniczenia.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@Dorcia piękny okrąglutki brzusio ☺
@ALUNIA dzięki
@aneta nie nie pisałam, bo u nas taki problem, że ja mam imię wybrane i mój M też ma wybrane i nijak nie możemy się dogadać, więc będzie Kornel albo Maks

Ostatnia edycja:
@DorciaMamaOlka i @AnetaManiak sliczne macie brzuszki[emoji7]
Chcialabym znow taki miec..[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

@justyna0702 to musisz szybko brać się do roboty [emoji23]z kolejnym.Ja jakoś za ciążą nie przepadam ,ale wiem ,że ten chwilowy dyskomfort i zależność od innych zostanie mi niedługo wynagrodzone jak synek się urodzi.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry