reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Myślę, że nie opisałam mojego samopoczucia dobrze - w trakcie miesiąca nie myślę i staram się zająć myśli poza pracą i jestem radosna. To nie jest tak że tylko myślimy o staraniach - zupełnie o tym zapominamy. Dla mnie najgorszy jest ten okres kilku dni przed @ kiedy muszę stawić czoła temu czy się udało czy nie ponieważ wtedy chce czy nie chce zaczynam o tym myśleć. Jak wy sobie z tym radzicie bądź radziłyście z tymi kilkoma dniami przed @?
Poprostu nie nastawiam sie. Bedzie co bedzie

☆ Walczyć o marzenia ☆

reklama
Wiecie może co słychać u @Eweliny???

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Poprostu nie nastawiam sie. Bedzie co bedzie

☆ Walczyć o marzenia ☆
Dziękuje bardzo dziewczyny - postaram się jakoś znów odzyskać nadzieję. Teraz znów zaczynam myśleć że następny miesiąc przede mną. Mam nadzieję, że nowy rok 2018 będzie dla nas wszystkich radosny tego wam i sobie życzę :)

Dziękuje bardzo dziewczyny - postaram się jakoś znów odzyskać nadzieję. Teraz znów zaczynam myśleć że następny miesiąc przede mną. Mam nadzieję, że nowy rok 2018 będzie dla nas wszystkich radosny tego wam i sobie życzę :)
Dla Ciebie rowniez. Wszystkiego dobrego :* w nowym roku pieknego brzuszka :*

☆ Walczyć o marzenia ☆

Wiecie może co słychać u @Eweliny???

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ewela pisała jakiś czas temu, że narazie nie będzie się odzywać. Musis sobie Kochana odpocząć.
Ah mam nadzieję, że przyszły rok będzie dla wszystkich szczęśliwy!!! Życzę tego każdemu tutaj z całego serca!!!

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela pisała jakiś czas temu, że narazie nie będzie się odzywać. Musis sobie Kochana odpocząć.
Ah mam nadzieję, że przyszły rok będzie dla wszystkich szczęśliwy!!! Życzę tego każdemu tutaj z całego serca!!!

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm chodzi mi o Eweline ale nie pamiętam jej niku dalej, nie chodzi mi o xxEwelaxx... Chciałam wiedzieć co z jej ciążą

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry