reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@mfifi zdrowiej szybko, też wysyłam Wam fluidy, czasami podczas choroby jezeli jesteś na siłach można łatwiej zajść. U nas tak było
@aneta piękny brzusio, chyba zmieniłaś kolor włosów?
@natka właśnie o cebuli myślałam zeby zasypać ją ksylitolem. Dużo zdrowia dla córci i Ciebie i oby maluszek nie złapał

@mfifi zdrowiej szybko, też wysyłam Wam fluidy, czasami podczas choroby jezeli jesteś na siłach można łatwiej zajść. U nas tak było
@aneta piękny brzusio, chyba zmieniłaś kolor włosów?
@natka właśnie o cebuli myślałam zeby zasypać ją ksylitolem. Dużo zdrowia dla córci i Ciebie i oby maluszek nie złapał
No patrz jaka spostrzegawcza[emoji6]
Tak już jakiś czas temu bo nie chciałam małego męczyć smrodem rozjaśniacza i wróciłam narzie do Swojego kolorku.
Pisałaś jakiś czas temu żebym wstawiła zdjęcie wózka. Wstawię jak już będę miał Go u siebie bo narazie w Polsce w kartonach czeka. Miał nam Go jeden kumpel w listopadzie przywieźć ale Mu auto padło. I drugi kumpel nam Go przywiezie na początku stycznia[emoji6][emoji6][emoji6]wtedy napewno się pochwalę
[emoji16]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No patrz jaka spostrzegawcza[emoji6]
Tak już jakiś czas temu bo nie chciałam małego męczyć smrodem rozjaśniacza i wróciłam narzie do Swojego kolorku.
Pisałaś jakiś czas temu żebym wstawiła zdjęcie wózka. Wstawię jak już będę miał Go u siebie bo narazie w Polsce w kartonach czeka. Miał nam Go jeden kumpel w listopadzie przywieźć ale Mu auto padło. I drugi kumpel nam Go przywiezie na początku stycznia[emoji6][emoji6][emoji6]wtedy napewno się pochwalę
[emoji16]

Czekam z niecierpliwością ☺

Narazie zrobił mamusi pod górkę. Bo dwa tygodnie temu był główką w dół, a teraz jest główką u góry. Czułam jakieś dwa dni temu, że tak konkretnie rządzi w brzuszku i mówiłam do męża, że na moje się przekręcił jak nic. No i miałam racje. Teraz tylko żeby się znów obrócił

Anetka może być ciężko z tym obroceniem,z każdym dniem ma mniej miejsca :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

1513256714-7f9e4ae922952e06-aaaaaa.jpeg
A to mój bebzunek :) przesyŁam fluidki :)

Anetka może być ciężko z tym obroceniem,z każdym dniem ma mniej miejsca :)

Albo jest uparty za mamusią[emoji23]
Ja się obróciłam krótko przed porodem. Mama Mi mówiła, że to bolało. Bo Ja się z wagą ponad 4kg urodziłam. Ale u Mojej mamy i tak się skończyło na cc. Obawiam się, że i Mnie to nie ominie.

reklama
Łoł to większy od Mojego[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja Swojego bez ubrania nie pokazuję bo mam rozstępy[emoji21]
Niestety nic nie pomaga. Ja miałam i mam tendencje do rozstępów

No to genetyka,wyobraź sobie,ze niczym nie smaruję :)

Do góry