reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@mfifi zdrowiej szybko, też wysyłam Wam fluidy, czasami podczas choroby jezeli jesteś na siłach można łatwiej zajść. U nas tak było
@aneta piękny brzusio, chyba zmieniłaś kolor włosów?
@natka właśnie o cebuli myślałam zeby zasypać ją ksylitolem. Dużo zdrowia dla córci i Ciebie i oby maluszek nie złapał

@mfifi zdrowiej szybko, też wysyłam Wam fluidy, czasami podczas choroby jezeli jesteś na siłach można łatwiej zajść. U nas tak było
@aneta piękny brzusio, chyba zmieniłaś kolor włosów?
@natka właśnie o cebuli myślałam zeby zasypać ją ksylitolem. Dużo zdrowia dla córci i Ciebie i oby maluszek nie złapał
No patrz jaka spostrzegawcza[emoji6]
Tak już jakiś czas temu bo nie chciałam małego męczyć smrodem rozjaśniacza i wróciłam narzie do Swojego kolorku.
Pisałaś jakiś czas temu żebym wstawiła zdjęcie wózka. Wstawię jak już będę miał Go u siebie bo narazie w Polsce w kartonach czeka. Miał nam Go jeden kumpel w listopadzie przywieźć ale Mu auto padło. I drugi kumpel nam Go przywiezie na początku stycznia[emoji6][emoji6][emoji6]wtedy napewno się pochwalę
[emoji16]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No patrz jaka spostrzegawcza[emoji6]
Tak już jakiś czas temu bo nie chciałam małego męczyć smrodem rozjaśniacza i wróciłam narzie do Swojego kolorku.
Pisałaś jakiś czas temu żebym wstawiła zdjęcie wózka. Wstawię jak już będę miał Go u siebie bo narazie w Polsce w kartonach czeka. Miał nam Go jeden kumpel w listopadzie przywieźć ale Mu auto padło. I drugi kumpel nam Go przywiezie na początku stycznia[emoji6][emoji6][emoji6]wtedy napewno się pochwalę
[emoji16]

Czekam z niecierpliwością ☺

Narazie zrobił mamusi pod górkę. Bo dwa tygodnie temu był główką w dół, a teraz jest główką u góry. Czułam jakieś dwa dni temu, że tak konkretnie rządzi w brzuszku i mówiłam do męża, że na moje się przekręcił jak nic. No i miałam racje. Teraz tylko żeby się znów obrócił

Anetka może być ciężko z tym obroceniem,z każdym dniem ma mniej miejsca :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

1513256714-7f9e4ae922952e06-aaaaaa.jpeg
A to mój bebzunek :) przesyŁam fluidki :)

Anetka może być ciężko z tym obroceniem,z każdym dniem ma mniej miejsca :)

Albo jest uparty za mamusią[emoji23]
Ja się obróciłam krótko przed porodem. Mama Mi mówiła, że to bolało. Bo Ja się z wagą ponad 4kg urodziłam. Ale u Mojej mamy i tak się skończyło na cc. Obawiam się, że i Mnie to nie ominie.

reklama
Łoł to większy od Mojego[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja Swojego bez ubrania nie pokazuję bo mam rozstępy[emoji21]
Niestety nic nie pomaga. Ja miałam i mam tendencje do rozstępów

No to genetyka,wyobraź sobie,ze niczym nie smaruję :)

Do góry