Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No patrz jaka spostrzegawcza[emoji6]@mfifi zdrowiej szybko, też wysyłam Wam fluidy, czasami podczas choroby jezeli jesteś na siłach można łatwiej zajść. U nas tak było
@aneta piękny brzusio, chyba zmieniłaś kolor włosów?
@natka właśnie o cebuli myślałam zeby zasypać ją ksylitolem. Dużo zdrowia dla córci i Ciebie i oby maluszek nie złapał
Czekam z niecierpliwością ☺No patrz jaka spostrzegawcza[emoji6]
Tak już jakiś czas temu bo nie chciałam małego męczyć smrodem rozjaśniacza i wróciłam narzie do Swojego kolorku.
Pisałaś jakiś czas temu żebym wstawiła zdjęcie wózka. Wstawię jak już będę miał Go u siebie bo narazie w Polsce w kartonach czeka. Miał nam Go jeden kumpel w listopadzie przywieźć ale Mu auto padło. I drugi kumpel nam Go przywiezie na początku stycznia[emoji6][emoji6][emoji6]wtedy napewno się pochwalę
[emoji16]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A Wy imię już macie wybrane? Jak pisałaś to przepraszam pewnie gdzieś ominęłam. No i jak się w ogóle czujesz i który to już tydzień u Ciebie?Czekam z niecierpliwością [emoji5]
Anetka może być ciężko z tym obroceniem,z każdym dniem ma mniej miejscaNarazie zrobił mamusi pod górkę. Bo dwa tygodnie temu był główką w dół, a teraz jest główką u góry. Czułam jakieś dwa dni temu, że tak konkretnie rządzi w brzuszku i mówiłam do męża, że na moje się przekręcił jak nic. No i miałam racje. Teraz tylko żeby się znów obrócił
Albo jest uparty za mamusią[emoji23]Anetka może być ciężko z tym obroceniem,z każdym dniem ma mniej miejsca
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Łoł to większy od Mojego[emoji7][emoji7][emoji7]A to mój bebzunek przesyŁam fluidki
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No to genetyka,wyobraź sobie,ze niczym nie smarujęŁoł to większy od Mojego[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja Swojego bez ubrania nie pokazuję bo mam rozstępy[emoji21]
Niestety nic nie pomaga. Ja miałam i mam tendencje do rozstępów