reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@Ewarut tez zawsze mam długie @ po 7-8dni po poronieniach się zmieniło były krótkie nawet 4 dni teraz tak pomiędzy po 5-6 dni mam :)
Oby tak było i u mnie. Mnie zawsze przerażał ten ból menstruacyjny. Teraz dużo się naczytałam o dniach płodnych owulacji itp jestem spokojniejsza . Mam w sobie wiele wiary i czuję że to mój czas....

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut życzę Ci jak najlepiej :) ... tez tak czułam ,że to mój czas , no i był ale znowu to samo ...ale nie dajemy się ...
Nie możemy się poddać Ja też to wiem. I choć wiem że mam w domu swój cud świata to chcem mieć jeszcze i to nie prawda tak jak piszecie że jakbyś miała jedno to nie pragnęłabyś kolejnego to wciąga [emoji14][emoji3][emoji3][emoji14]

Hej wszystkim ! Byłam przekonana, ze jak je zobacze to oszaleje ze szczęścia. A okazało się ze więcej w tym strachu niż radości... ale: są!
1507087307-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx nie załamuj się może po tej ciąży biochemicznej coś się za dzieje u Ciebie i twój organizm się odblokuje na ciąże.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi ten zastrzyk nazywa się pregnyl 5000j. Bardzo mi zależy żeby to dostać. Nie wiem co robić bo jutro jest 2 dc i mam brać clo ale jeśli nie kupię tego zastrzyku to jednym słowem dupa bo bez zastrzyku pecherzyki nie pękają i robi a się torbiele i nie wiem co robić.

Trzymam kciuki za wizytę, wierze ze wszystko będzie dobrze

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przyszła @ będzie ciężki dzień. Ale tylko minie i działamy [emoji14][emoji14]

Hej :)
Wszystkie rozczarowane kobiety informuje ze mije symptomy o du.. roztrzasnac. Jestem mistrzem wmawiania sobie. Dzisiaj @ przyszla ze zdwojona sila...

I juz nigdy nie bede tak durna zeby tyle testow kupowac przed @

Dziewczyny nie poddajemy sie!!!!

Milego Dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry