reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
DziewcZyny pamiętajcie. To nie insulina jest zła. Zle są wysokie cukry bo one powodują poronienie wady u dziecka i poród przedwczesny. W każdej ciąży mam cukrzycę ciążową. W ostatniej do każdego posiłku wstrzykiwalam prawie 30 jednostek. Po ciąży nie ma problemu cukry w normie nie mam insuliny nie mam cukrzycy. Tak samo wstrzykiwanie nie boli. Igła jest malutka. Jasne jest to nie wygodne ale nie demonizujmy tej insuliny. Trzeba ją traktować jak środek do posiadania zdrowego dziecka. Głowy do góry i nie przejmować się insulina. Cukrów na czczo nie da sie dieta wyregulowac. Zobaczcie mam dwójkę zdrowych maluchów. Będzie dobrze
××Ewela××
Super [emoji4] gratuluję [emoji4]Hej wszystkim ! Byłam przekonana, ze jak je zobacze to oszaleje ze szczęścia. A okazało się ze więcej w tym strachu niż radości... ale: są!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Gratuluje[emoji4]Hej wszystkim ! Byłam przekonana, ze jak je zobacze to oszaleje ze szczęścia. A okazało się ze więcej w tym strachu niż radości... ale: są!
Hej wszystkim ! Byłam przekonana, ze jak je zobacze to oszaleje ze szczęścia. A okazało się ze więcej w tym strachu niż radości... ale: są!
Powodzenia w calej ciazy! Gratulacje
××Ewela××
Dziewczyny właśnie dostałam okres siedzę i płacze, już nigdy nie zrobię tak wcześnie testów, mam dość czuje że już nigdy nie się uda. Jestem zła sama na siebie. W dodatku w żadnej aptece nie ma zastrzyku ani w mojej miejscowości ani w ookolicach.. przepraszam ale musiałam się wygadać
Dziewczyny właśnie dostałam okres siedzę i płacze, już nigdy nie zrobię tak wcześnie testów, mam dość czuje że już nigdy nie się uda. Jestem zła sama na siebie. W dodatku w żadnej aptece nie ma zastrzyku ani w mojej miejscowości ani w ookolicach.. przepraszam ale musiałam się wygadać
Oj biedactwo...
Wiemy wszystkie jakie to rozczarowanie i ze nie da sie o tym nie myslec.
Badz silna!!!!
roxie123
××Ewela××
Dziewczyny u mnie w mieście w żadnej aptece nie ma zastrzyku pregnylu szukałam dzownilam wszędzie nawet o 70 km dalej od mojej miejscowości nigdzie nie ma tłumacza braki w hurtowniach. Może któraś z Was ma na sprzedanie lub pomogła by mi kupić w swojej miejscowości? Oczywiście receptę bym wysłała pieniądze itp. Bardzo mi na tym zależy a już nic nie zrobię więc wpadłam na pomysł poprosić Was o pomoc
reklama