reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej :)
Wszystkie rozczarowane kobiety informuje ze mije symptomy o du.. roztrzasnac. Jestem mistrzem wmawiania sobie. Dzisiaj @ przyszla ze zdwojona sila...

I juz nigdy nie bede tak durna zeby tyle testow kupowac przed @

Dziewczyny nie poddajemy sie!!!!

Milego Dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zniknie i działamy [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aga_agi ten zastrzyk nazywa się pregnyl 5000j. Bardzo mi zależy żeby to dostać. Nie wiem co robić bo jutro jest 2 dc i mam brać clo ale jeśli nie kupię tego zastrzyku to jednym słowem dupa bo bez zastrzyku pecherzyki nie pękają i robi a się torbiele i nie wiem co robić.

Trzymam kciuki za wizytę, wierze ze wszystko będzie dobrze

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ewela dziś nie dam rady podjechać do aptek, bo jestem do późna w pracy. Jutro jak będę wracać to mam 3 po drodze. Na kiedy Ty potrzebujesz ten zastrzyk?
@aga_agi tym razem będzie wszystko dobrze. Zobaczysz. A który to już będzie u Ciebie tydzień???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
z obliczeń Internetów wynika, że 6 ale jest na pewno wcześniej jakoś 4 albo nawet nie. No i właśnie co u Was? Kiedy masz wizytę? Adaś już potwierdzony?

@mfifi04 Kochana u Nas dobrze. Jestem dzisiaj po połówkowym i dzieciątko zdrowe!!! Wszystkie pomiary w porządku[emoji1][emoji1][emoji1]ale nie dał szkrabek mały potwierdzić czy jest chłopcem[emoji6][emoji6][emoji6]złożył nóżki i już
Ale ogólnie to wiercipięta bo zdjęcia też nie dało rady zrobić. Dzisiaj około 19 ruszamy do Polski na kilka dni. I we wtorek jestem w Polsce umówiona u bardzo dobrego lekarza na usg 3d z całą rodzinką żeby mogli sobie Mojego Szkraba Kochanego obejrzeć[emoji16][emoji16][emoji16]a najlepsze jest to, że nikt nie wie o tym iż przyjeżdżamy[emoji1][emoji1][emoji1]

@aga_agi ale to obecnie jesteś w tym tygodniu?? 6t to by chyba było akurat co?? Chyba, że liczysz od zapłodnienia to wtedy będzie 4ty. Kiedy miałaś ostatnią @???

@mfifi04 a jak u Was starania???

@InezkaK a Ciebie też już dawno nie było. Albo jesteś ale po cichutku

@xxEwelaxx nie wolno Ci się poddawać. Ja wiem, że z miesiąca na miesiąc jest coraz ciężej. Ale walcz. Możesz np nie robić tego świadomie. Możesz powiedzieć odpuszczamy. Ale i tak Kochajcie jakbyście o Bożym Świecie zapomnieli!!! Tak tylko dla siebie nie koniecznie żeby było z tego dzidzi.

@Wroni pamiętaj nowy cykl nowe możliwości!!!

@Ewarut Ciebie to się również tyczy. Ja zaszłam po pierwszej @. Także chyba daję nadzieję. Mimo iż u Mnie odbyło się wszystko samoistnie. Ale znam dziewczyny które są po zabiegu i też zachodziły po pierwszej @ i było wszystko ok[emoji1][emoji1][emoji1]

@aga_agi ale to obecnie jesteś w tym tygodniu?? 6t to by chyba było akurat co?? Chyba, że liczysz od zapłodnienia to wtedy będzie 4ty. Kiedy miałaś ostatnią @???

@xxEwelaxx nie wolno Ci się poddawać. Ja wiem, że z miesiąca na miesiąc jest coraz ciężej. Ale walcz. Możesz np nie robić tego świadomie. Możesz powiedzieć odpuszczamy. Ale i tak Kochajcie jakbyście o Bożym Świecie zapomnieli!!! Tak tylko dla siebie nie koniecznie żeby było z tego dzidzi.

@Ewarut Ciebie to się również tyczy. Ja zaszłam po pierwszej @. Także chyba daję nadzieję. Mimo iż u Mnie odbyło się wszystko samoistnie. Ale znam dziewczyny które są po zabiegu i też zachodziły po pierwszej @ i było wszystko ok[emoji1][emoji1][emoji1]

Tak Kochana z om wynika 6 ale chyba wiem kiedy doszło do zapłodnienia ;) no pewna mogę być czegokolwiek po wizycie.
To czekam na fotki kruszynki i miłego pobytu w Polsce :)

Czekam na testowanie [emoji3] jeszcze taki dobry tydzien [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry