reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@ALUNIA sama insulina nie jest zła, jest bezpieczna dla dziecka, można sobie na nieco więcej pozwolić i jest mniej stresu. Jednak u mnie wiąże sie to z niemożnością rodzenie w "moim" szpitalu z "moim" lekarzem wtedy czeka mnie Poznań oddalony o 80 km od mojego miasta. Do tego jeździłam tam z Dominiką w ciąży i nie jest za przyjemnie.
@Ewela z internetów wynika, że 5 ale jest na pewno wcześniejsza o tydzień albo i 1,5.
@aneta_ck no właśnie to wiem, że insulina zła sama w sobie nie jest tylko ten Poznań... Z córką przetrwałam 4 miesiące na diecie. Buziole dla Twoich skarbów :*
@Asia2104 gratulacje!!!

reklama
Dziewczyny u mnie w mieście w żadnej aptece nie ma zastrzyku pregnylu szukałam dzownilam wszędzie nawet o 70 km dalej od mojej miejscowości nigdzie nie ma tłumacza braki w hurtowniach. Może któraś z Was ma na sprzedanie lub pomogła by mi kupić w swojej miejscowości? Oczywiście receptę bym wysłała pieniądze itp. Bardzo mi na tym zależy a już nic nie zrobię więc wpadłam na pomysł poprosić Was o pomoc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ewela tulę Cię mocno. Napisz mi dokładnie jak się to nazywa popytam.

Dziewczyny właśnie dostałam okres :( siedzę i płacze, już nigdy nie zrobię tak wcześnie testów, mam dość :( czuje że już nigdy nie się uda. Jestem zła sama na siebie. W dodatku w żadnej aptece nie ma zastrzyku ani w mojej miejscowości ani w ookolicach.. :( przepraszam ale musiałam się wygadać

Przykro mi wiem co czujesz [emoji22][emoji22][emoji22] przytulam...

U mnie brązowo przy podcieraniu więc lada chwila będzie @

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela spokojnie :* i na nas przyjdzie czas na [II] :) ja też w poprzednim cyklu poszalałam z testami i niepotrzebnie... Najgorzej jak się człowiek zepnie, że chce to wtedy nie wychodzi.. Akurat w tym wypadku powiedzenie "chcieć to móc" jest mało efektywnie.. U mnie też przedwczoraj przyszła @, nie powiem bo byłam zawiedziona, myślałam że "przywiozę" groszka z Majorki a tu brzydko mówiąc dupa.. No ale co zrobić.. Serce krwawi i nie tylko.. trzeba się iść dalej i próbować ale chyba na spontana bez obliczania tych wszystkich dni, obserwacji śluzu itd

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny właśnie dostałam okres :( siedzę i płacze, już nigdy nie zrobię tak wcześnie testów, mam dość :( czuje że już nigdy nie się uda. Jestem zła sama na siebie. W dodatku w żadnej aptece nie ma zastrzyku ani w mojej miejscowości ani w ookolicach.. :( przepraszam ale musiałam się wygadać

Bardzo mi przykro[emoji15]
Tule Cie mocno.

iv09zbmhlcesvvs1.png

@Ewarut no i super ...pamięta , ze na razie może być jak bądź...zanim cykle się uregulują to tak do 3 cykli schodzi , raz sa dłuższe raz krótsze . Nie bądź też zaskoczona że @ będzie trwała dłużej albo krócej . Może być całkiem inaczej niż do tej pory

@Ewarut no i super ...pamięta , ze na razie może być jak bądź...zanim cykle się uregulują to tak do 3 cykli schodzi , raz sa dłuższe raz krótsze . Nie bądź też zaskoczona że @ będzie trwała dłużej albo krócej . Może być całkiem inaczej niż do tej pory
Wiesz ja zawsze cykle miałam różne. Ale teraz już jestem trochę mądrzejsza w tym jak liczyć wszystko i wg co i jak . Także myślę , że żołnierzyki zdarzą dobiec i będzie pomyślnie.
Jeśli chodzi o @ to lało się ze mnie zawsze jak z kranu. Po porodzie przestałam mdleć no i ból był do wytrzymania. A że trwała 7 dni no cóż tak widocznie musi być.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry