reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@Anetka i @natka_90 martwi mnie tylko to lekkie plamienie z tego wszystkiego nie pamietam co on mi odpowiedzial na to ze tak moze byc po clo ? Nie wiem ... Ale dal mi wczoraj czopek naproxen do d...zeby mniejszyc ból i zeby nie zrobil sie jakis stan zapalny ...
I boje sie wogole tego cyklu bo to mój ostatni w staraniach [emoji25]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Anetka i @natka_90 martwi mnie tylko to lekkie plamienie z tego wszystkiego nie pamietam co on mi odpowiedzial na to ze tak moze byc po clo ? Nie wiem ... Ale dal mi wczoraj czopek naproxen do d...zeby mniejszyc ból i zeby nie zrobil sie jakis stan zapalny ...

Plamienie może być po CLO z tego co kojarzę. Ja osobiście Go nie miałam ale znam przypadki dziewczyn które plamiły po nim. A jak długo to już trwa??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlaczego ostatni?

Plamienie może być po CLO z tego co kojarzę. Ja osobiście Go nie miałam ale znam przypadki dziewczyn które plamiły po nim. A jak długo to już trwa??

Anetka od niedzieli czyli juz 5 dni ale to taki sluz zabarwiony krwią ale to chyba nic takiego bo bym pamietala co on wczoraj mówił na to.;) zamykam temat i wrzucam na luz bo zwariuje czekam do 13:00 na ta bete i napisze pani doktor sms jaki wynik i ze rezygnuje z tego jej szpitala bo jak to ona powiedziała wczoraj musi z ordynatorem zalatwic zeby bez kolejki mnie wziasc a lekarze swietni specjalisci uciekaja z naszego szpitala na gwałt taki tu jest burdel...

Anetka od niedzieli czyli juz 5 dni ale to taki sluz zabarwiony krwią ale to chyba nic takiego bo bym pamietala co on wczoraj mówił na to.;) zamykam temat i wrzucam na luz bo zwariuje czekam do 13:00 na ta bete i napisze pani doktor sms jaki wynik i ze rezygnuje z tego jej szpitala bo jak to ona powiedziała wczoraj musi z ordynatorem zalatwic zeby bez kolejki mnie wziasc a lekarze swietni specjalisci uciekaja z naszego szpitala na gwałt taki tu jest burdel...

Rozumiem Kochana. Musisz trochę odetchnąć po ostatnich przejściach. Ale zobaczysz, że los się w końcu i do Ciebie uśmiechnie[emoji1][emoji1][emoji1]po burzy zawsze wychodzi słońce[emoji6][emoji6][emoji8][emoji8]

Cześć dziewczyny [emoji11]

Ja mam jakiegoś pecha.. znowu dopadł mnie zły humor [emoji17] wczoraj w pracy oparzyłam sobie rękę piecem strasznie mnie boli, siostra cioteczna jest pielęgniarką zrobiła mi opatrunek z takiej siatki na oparzenia w pracy pewnie znowu plotki beda.. na dodatek się przeziębiłam gardło mnie boli wszystko mnie boli nawet piersi.. Czuje że przyjdzie okres bo podbrzusze też boli ten cykl znowu stracony [emoji17] mam już wszystkiego dość [emoji17] jeszcze dzisiaj na noc do pracy..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji11]

Ja mam jakiegoś pecha.. znowu dopadł mnie zły humor [emoji17] wczoraj w pracy oparzyłam sobie rękę piecem strasznie mnie boli, siostra cioteczna jest pielęgniarką zrobiła mi opatrunek z takiej siatki na oparzenia w pracy pewnie znowu plotki beda.. na dodatek się przeziębiłam gardło mnie boli wszystko mnie boli nawet piersi.. Czuje że przyjdzie okres bo podbrzusze też boli ten cykl znowu stracony [emoji17] mam już wszystkiego dość [emoji17] jeszcze dzisiaj na noc do pracy..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Posmaruj sobie zelem aloesowym to od razu poczujesz ulge

reklama
@Ewela zel aloesowy jest naprawde dobry najlepiej jakbys ulamala swiezy liść i przylozyla sobie
No ja to mam pecha poszlam na bete specjalnie do szpitala bo tam wynik dzisiaj i znowu się popsuła aparatura :(
Mam juz to wszystko gleboko ...

Do góry