reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No kuźwa dziewczyny co jest grane no...... Chyba przyda wam się porządny kopniak w tyłek. Koniec z pesymizmem trzeba patrzeć na życie z optymizmem. Cieszyć z tego co się ma, że rodzina zdrowa, że nikt śmiertelnie chory nie jest!!!!! Bo Ja akurat jestem zdania, że Im większym pesymistą się jest tym więcej nieszczęść się do siebie przyciąga i jest coraz ciężej!!! Głowa do góry trzeba łapać byka za rogi!!!Ciężko jest zawsze ale pamiętajcie jedno, że zawsze może być Ciężej!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewela zel aloesowy jest naprawde dobry najlepiej jakbys ulamala swiezy liść i przylozyla sobie
No ja to mam pecha poszlam na bete specjalnie do szpitala bo tam wynik dzisiaj i znowu się popsuła aparatura :(
Mam juz to wszystko gleboko ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze a może jedź gdzieś idziej na bete ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam aloesu ale siostra mi jakoś siatkę przyczepila na oparzenia i tak nie piecze

Kup sobie piankę na oparzenia w aptece. Mi to zawsze pomagało. A wiesz dobrze mieć takie coś w domowej apteczce[emoji6][emoji6][emoji6]

Kup sobie piankę na oparzenia w aptece. Mi to zawsze pomagało. A wiesz dobrze mieć takie coś w domowej apteczce[emoji6][emoji6][emoji6]

Mam maść na oparzenia i smarowalam już wczoraj ale ta siostra mówi że ta siatka jest lepsza ze robią w szpitalu takie opatrunki właśnie na takie rany więc jej zafalam jutro zrobi mi nowy opatrunek czuje ulgę.
Dziś 26 dc myślę że ten cykl zmarnowany

Mam maść na oparzenia i smarowalam już wczoraj ale ta siostra mówi że ta siatka jest lepsza ze robią w szpitalu takie opatrunki właśnie na takie rany więc jej zafalam jutro zrobi mi nowy opatrunek czuje ulgę.
Dziś 26 dc myślę że ten cykl zmarnowany

A robiłaś już jakiś test??

reklama
Do góry