reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@Anetka i @natka_90 martwi mnie tylko to lekkie plamienie z tego wszystkiego nie pamietam co on mi odpowiedzial na to ze tak moze byc po clo ? Nie wiem ... Ale dal mi wczoraj czopek naproxen do d...zeby mniejszyc ból i zeby nie zrobil sie jakis stan zapalny ...
I boje sie wogole tego cyklu bo to mój ostatni w staraniach [emoji25]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Anetka i @natka_90 martwi mnie tylko to lekkie plamienie z tego wszystkiego nie pamietam co on mi odpowiedzial na to ze tak moze byc po clo ? Nie wiem ... Ale dal mi wczoraj czopek naproxen do d...zeby mniejszyc ból i zeby nie zrobil sie jakis stan zapalny ...

Plamienie może być po CLO z tego co kojarzę. Ja osobiście Go nie miałam ale znam przypadki dziewczyn które plamiły po nim. A jak długo to już trwa??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dlaczego ostatni?

Plamienie może być po CLO z tego co kojarzę. Ja osobiście Go nie miałam ale znam przypadki dziewczyn które plamiły po nim. A jak długo to już trwa??

Anetka od niedzieli czyli juz 5 dni ale to taki sluz zabarwiony krwią ale to chyba nic takiego bo bym pamietala co on wczoraj mówił na to.;) zamykam temat i wrzucam na luz bo zwariuje czekam do 13:00 na ta bete i napisze pani doktor sms jaki wynik i ze rezygnuje z tego jej szpitala bo jak to ona powiedziała wczoraj musi z ordynatorem zalatwic zeby bez kolejki mnie wziasc a lekarze swietni specjalisci uciekaja z naszego szpitala na gwałt taki tu jest burdel...

Anetka od niedzieli czyli juz 5 dni ale to taki sluz zabarwiony krwią ale to chyba nic takiego bo bym pamietala co on wczoraj mówił na to.;) zamykam temat i wrzucam na luz bo zwariuje czekam do 13:00 na ta bete i napisze pani doktor sms jaki wynik i ze rezygnuje z tego jej szpitala bo jak to ona powiedziała wczoraj musi z ordynatorem zalatwic zeby bez kolejki mnie wziasc a lekarze swietni specjalisci uciekaja z naszego szpitala na gwałt taki tu jest burdel...

Rozumiem Kochana. Musisz trochę odetchnąć po ostatnich przejściach. Ale zobaczysz, że los się w końcu i do Ciebie uśmiechnie[emoji1][emoji1][emoji1]po burzy zawsze wychodzi słońce[emoji6][emoji6][emoji8][emoji8]

Cześć dziewczyny [emoji11]

Ja mam jakiegoś pecha.. znowu dopadł mnie zły humor [emoji17] wczoraj w pracy oparzyłam sobie rękę piecem strasznie mnie boli, siostra cioteczna jest pielęgniarką zrobiła mi opatrunek z takiej siatki na oparzenia w pracy pewnie znowu plotki beda.. na dodatek się przeziębiłam gardło mnie boli wszystko mnie boli nawet piersi.. Czuje że przyjdzie okres bo podbrzusze też boli ten cykl znowu stracony [emoji17] mam już wszystkiego dość [emoji17] jeszcze dzisiaj na noc do pracy..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji11]

Ja mam jakiegoś pecha.. znowu dopadł mnie zły humor [emoji17] wczoraj w pracy oparzyłam sobie rękę piecem strasznie mnie boli, siostra cioteczna jest pielęgniarką zrobiła mi opatrunek z takiej siatki na oparzenia w pracy pewnie znowu plotki beda.. na dodatek się przeziębiłam gardło mnie boli wszystko mnie boli nawet piersi.. Czuje że przyjdzie okres bo podbrzusze też boli ten cykl znowu stracony [emoji17] mam już wszystkiego dość [emoji17] jeszcze dzisiaj na noc do pracy..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Posmaruj sobie zelem aloesowym to od razu poczujesz ulge

reklama
@Ewela zel aloesowy jest naprawde dobry najlepiej jakbys ulamala swiezy liść i przylozyla sobie
No ja to mam pecha poszlam na bete specjalnie do szpitala bo tam wynik dzisiaj i znowu się popsuła aparatura :(
Mam juz to wszystko gleboko ...

Do góry