Daj znac po wizycie. Ale zasniad nie powinien wyjsc w wyniku histopat ze szpitala?Tak jak @90_natka mowi ale jest to podejrzenie w kierunku raka ...O 22:00 mam jeszcze jedna wizyte jade juz ...zobaczymy co ten powie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Teraz nie bylam czyszczona po tym poronieniu wiec nie ma wyniku histopatDaj znac po wizycie. Ale zasniad nie powinien wyjsc w wyniku histopat ze szpitala?
Czytałam o tym na necie i powinny byc zmiany widoczne w macicy a u mnie wszystko w porzadku wiec nie wiem dlaczego ona tak zasugerowala bylam u mojego gin 20.06 i mowil ze endometrium 8mm wiec @ powinna sie pojawic na dniach i tak bylo w sobotę@ .No i tak to jest jak lekarz na urlopie
AnetaManiak
Fanka BB :)
××Ewela××
O kurczę.. Ja również nie wiem co to jest.. 3maj się kochana [emoji11]No to sie porobiło [emoji20]wyszlam od gin i jutro od rana ide na bete bo pani doktor podejrzewa chorobe trofoblastyczna tzn chca pobrać z macicy material do badań [emoji25][emoji47]jestem zalamana...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Dziewczyny przez ta wariatke gin bym zwariowala ! Cholera i to jest zastepca ordynatora szpitala...
Ale do rzeczy przed chwila wrocilam i ten gin powiedzial ze ból był dlatego ze jest malenki miesniak na dnie macicy a w zatoce Daglasa jest troszke plynu wiec moglo dojsc do pekniecia pecherzyka [emoji5]jajniki i cala reszta w porządku
Ale do rzeczy przed chwila wrocilam i ten gin powiedzial ze ból był dlatego ze jest malenki miesniak na dnie macicy a w zatoce Daglasa jest troszke plynu wiec moglo dojsc do pekniecia pecherzyka [emoji5]jajniki i cala reszta w porządku
reklama
××Ewela××
Ufff.. cieszę się strasznie ze że wszystko dobrze. Ta gin to naprawdę.. tylko nie potrzebnie Cię zdenerwowałaDziewczyny przez ta wariatke gin bym zwariowala ! Cholera i to jest zastepca ordynatora szpitala...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom