reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

I po co Cię tak nastraszyła [emoji52] ja tez nie bylam czyszvzona ale jakiś materiał pobrali do badania

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny przez ta wariatke gin bym zwariowala ! Cholera i to jest zastepca ordynatora szpitala...
Ale do rzeczy przed chwila wrocilam i ten gin powiedzial ze ból był dlatego ze jest malenki miesniak na dnie macicy a w zatoce Daglasa jest troszke plynu wiec moglo dojsc do pekniecia pecherzyka [emoji5]jajniki i cala reszta w porządku

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tymi lekarzami to różnie bywa ,ale grunt ze wszystko jest dobrze.Nie potrzebnie Cię na straszyła.Mój lekarz to też niby ordynator ginekologi,ale i tak podchodzę do niego z rezerwą,bo on ani nie wytłumaczy, ani nic.Tylko tyle,ze ma większą wiedzę niż ja i stara się rozwiązać mój problem.
Może tam gdzie Cię przyjęła miała kiepski sprzęt [emoji53]czy coś i dopiero na innym dostrzegła problem.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

1499266498-aaaaaa.jpeg
Trufelek żyje [emoji173] wszystko jest dobrze,serduszko bije :) termin porodu z 20.02 przesunął się na 14.02 ( w tym dniu miałam zabieg ) wierzę w siłę mojego okruszka :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje<3 życzę Ci wszystkiego co najlepsze, żeby dzidzia się świetnie rozwijała :)

Dziewczyny przez ta wariatke gin bym zwariowala ! Cholera i to jest zastepca ordynatora szpitala...
Ale do rzeczy przed chwila wrocilam i ten gin powiedzial ze ból był dlatego ze jest malenki miesniak na dnie macicy a w zatoce Daglasa jest troszke plynu wiec moglo dojsc do pekniecia pecherzyka [emoji5]jajniki i cala reszta w porządku

No co za cholera z tej gin. Dobrze, że pojechałaś do innego lekarza. Wiesz co tak naprawdę jest grane. A mówił co teraz dalej z tym mięśniakiem?? Sam zniknie czy co??

@Anetka powiedzial ze ten miesniak jest bardzo malenki i mowil ze pecherzyk musial pęknąć bo jest troszke plynu w zatoce douglasa a temperatura szaleje pon 36.8. wt36.5 sr36.6 czw36.9 teraz juz nie wiem czy to clo bylo mi potrzebne ? Mysle ze ten miesniak od tego bo wcześniej jak bylam u gin nic nie bylo

@InezkaK wychodzi na to, że wczoraj bądź przedwczoraj była owulacja. Bo temperatura u niektórych skacze nawet do 3dni po niej. Jeżeli jutro będzie też podwyższona o conajmniej o 0.2 os niższych znaczy, że jesteś po owulacji. Zresztą lekarz i tak już Ci Ją potwierdził[emoji1][emoji1][emoji1]także teraz czekać na efekty!!! Poczytałam trochę o tych mięśniakach. To jeżeli są małe to niczemu nie zagrażają mogą się salę wchłonąć. Większe się wycina. I tak szczerze mówiąc One powstają np. Od zachwiania równowagi hormonalnej. Także przypuszczam, że to po poronieniu. Ale nie ma się czego obawiać[emoji1][emoji1]

@InezkaK całe szczęście że to był fałszywy alarm. Swoją drogą masakra co za lekarz że człowieka tak nastraszy! Najważniejsze, że jest ok :) a co do clo to chyba ogólnie lekarze różnie zalecają. Kiedyś tu pisałyśmy z Anetą że w ulotce jest że od 3 lub 5 dc a ja sobie sprawdzałam na starych wykresach temperatur (zazanczałam też leki) i mi np zalecił od 4 dc ;) a jeśli chodzi o samo CLO to ono mogło też wzmocnić owulację więc to nie jest tak do końca że nie było Ci potrzebne-mam znajomą tu na innym forum która bardzo długo starała się o drugie dziecko, miała normalne owulacje itd ale długo nie wychodziło i lekarz dla wzmocnienia właśnie zalecił CLO i udało się od razu :) trzymam więc kciuki &&&

reklama
@Anetka on tez mowil zeby to kontrolować ale nic groznego to malenstwo ;) i powiedzial ze clo to on zaleca od 2-3 dnia cyklu

No widzisz Mi CLO i od 2dc pomogło i od 5dc pomogło. Także w sumie nie wiem od czego to zależy a i tak miałam późną owulacje i tak. Bo początkowo myślałam, że może szybciej działa na jajeczka i powoduje szybszą owulację, ale nie w Moim przypadku.
Najważniejsze, że doszło u Ciebie do owulacji. Teraz trzymam kciuki żeby efekty były!!!!!!!!!!

Do góry