reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Ewela na przeziębienie polecam - gardło hascosept do psikania, na noc piję łyżeczkę witaminy c lewoskrętnej z miodem, oko przemywam srebrem koloidalnym
@mfifi długo coś te wyniki
@inezka to dopiero pech...
@aneta faktycznie na forum jakiś spadek optymizmu. Chyba musisz zacząć znów "czarować". U mnie humor dość dobry, chociaż na przytulanki brak wieczorem sił i ochoty. Jak się porządnie wykuruję to bedziemy działać.

@Ewela na przeziębienie polecam - gardło hascosept do psikania, na noc piję łyżeczkę witaminy c lewoskrętnej z miodem, oko przemywam srebrem koloidalnym
@mfifi długo coś te wyniki
@inezka to dopiero pech...
@aneta faktycznie na forum jakiś spadek optymizmu. Chyba musisz zacząć znów "czarować". U mnie humor dość dobry, chociaż na przytulanki brak wieczorem sił i ochoty. Jak się porządnie wykuruję to bedziemy działać.
Ostatnio za bardzo byłam zajęta sobą i tym szpitalem. I za mało optymizmy Wam przesyłałam. Ale obiecuję poprawę!!! Ja wierzę w cuda i wierzę, że każda dosłownie każda dziewczyna która znajduje się na tym forum zostanie szczęśliwą Mamusią. Tylko szczęściu po prostu trzeba czasami pomóc żeby do nas dotarło. I wiem sama po sobie, podstawa to pozytywne myślenie!!!! Będzie dobrze i musi być dobrze. Szczęście już puka do waszych drzwi trzeba tylko te drzwi otworzyć!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio za bardzo byłam zajęta sobą i tym szpitalem. I za mało optymizmy Wam przesyłałam. Ale obiecuję poprawę!!! Ja wierzę w cuda i wierzę, że każda dosłownie każda dziewczyna która znajduje się na tym forum zostanie szczęśliwą Mamusią. Tylko szczęściu po prostu trzeba czasami pomóc żeby do nas dotarło. I wiem sama po sobie, podstawa to pozytywne myślenie!!!! Będzie dobrze i musi być dobrze. Szczęście już puka do waszych drzwi trzeba tylko te drzwi otworzyć!!!!

Mądre słowa [emoji4][emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

To zrozumiałe, że miałaś głowę zajętą Wami. Też wierzę w cuda, rzeczy nadprzyrodzone i w to co niemożliwe, życie wtedy wydaje się łatwiejsze i zawsze jest nadzieja...

Chyba dziewczyny sobie robią przerwę od forum

Też się zastanawiam co tu taka cisza :)
U nas dziś fatalna pogoda, jak zaczełyśmy się szykować na spacer to się rozpadało. Młodej odwala, musimy jakoś zająć czas, a ona raczej typ sportowca co to się zmęczyć musi. Dziś już mi lepiej, więc mam plan zmolestować męża :p A jak u Was dzień?

reklama
@InezkaK a czemuż to sądzisz, że cykl stracony?? Wiesz tamta beta, że tak powiem powinna spaść, ale Kochana nowa od fasolki dopiero za jakiś czas zacznie rosnąć[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi no to masz ręce pełne roboty z córcią, a teraz pomyśl jak drugie tak żywe dziecko dojdzie[emoji16][emoji16][emoji16]. Oj to wtedy będziesz musiała się rozdwoić[emoji1][emoji1][emoji1]ale tego Ci życzę[emoji6][emoji8][emoji8]

Do góry