reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Ewela na przeziębienie polecam - gardło hascosept do psikania, na noc piję łyżeczkę witaminy c lewoskrętnej z miodem, oko przemywam srebrem koloidalnym
@mfifi długo coś te wyniki
@inezka to dopiero pech...
@aneta faktycznie na forum jakiś spadek optymizmu. Chyba musisz zacząć znów "czarować". U mnie humor dość dobry, chociaż na przytulanki brak wieczorem sił i ochoty. Jak się porządnie wykuruję to bedziemy działać.

@Ewela na przeziębienie polecam - gardło hascosept do psikania, na noc piję łyżeczkę witaminy c lewoskrętnej z miodem, oko przemywam srebrem koloidalnym
@mfifi długo coś te wyniki
@inezka to dopiero pech...
@aneta faktycznie na forum jakiś spadek optymizmu. Chyba musisz zacząć znów "czarować". U mnie humor dość dobry, chociaż na przytulanki brak wieczorem sił i ochoty. Jak się porządnie wykuruję to bedziemy działać.
Ostatnio za bardzo byłam zajęta sobą i tym szpitalem. I za mało optymizmy Wam przesyłałam. Ale obiecuję poprawę!!! Ja wierzę w cuda i wierzę, że każda dosłownie każda dziewczyna która znajduje się na tym forum zostanie szczęśliwą Mamusią. Tylko szczęściu po prostu trzeba czasami pomóc żeby do nas dotarło. I wiem sama po sobie, podstawa to pozytywne myślenie!!!! Będzie dobrze i musi być dobrze. Szczęście już puka do waszych drzwi trzeba tylko te drzwi otworzyć!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio za bardzo byłam zajęta sobą i tym szpitalem. I za mało optymizmy Wam przesyłałam. Ale obiecuję poprawę!!! Ja wierzę w cuda i wierzę, że każda dosłownie każda dziewczyna która znajduje się na tym forum zostanie szczęśliwą Mamusią. Tylko szczęściu po prostu trzeba czasami pomóc żeby do nas dotarło. I wiem sama po sobie, podstawa to pozytywne myślenie!!!! Będzie dobrze i musi być dobrze. Szczęście już puka do waszych drzwi trzeba tylko te drzwi otworzyć!!!!

Mądre słowa [emoji4][emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

To zrozumiałe, że miałaś głowę zajętą Wami. Też wierzę w cuda, rzeczy nadprzyrodzone i w to co niemożliwe, życie wtedy wydaje się łatwiejsze i zawsze jest nadzieja...

Chyba dziewczyny sobie robią przerwę od forum

Też się zastanawiam co tu taka cisza :)
U nas dziś fatalna pogoda, jak zaczełyśmy się szykować na spacer to się rozpadało. Młodej odwala, musimy jakoś zająć czas, a ona raczej typ sportowca co to się zmęczyć musi. Dziś już mi lepiej, więc mam plan zmolestować męża :p A jak u Was dzień?

reklama
@InezkaK a czemuż to sądzisz, że cykl stracony?? Wiesz tamta beta, że tak powiem powinna spaść, ale Kochana nowa od fasolki dopiero za jakiś czas zacznie rosnąć[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi no to masz ręce pełne roboty z córcią, a teraz pomyśl jak drugie tak żywe dziecko dojdzie[emoji16][emoji16][emoji16]. Oj to wtedy będziesz musiała się rozdwoić[emoji1][emoji1][emoji1]ale tego Ci życzę[emoji6][emoji8][emoji8]

Do góry