reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Mnie też coś pobiera strasznie boli mnie gardło i plecy, ból brzucha narazie znikł. Czuje jajniki oj ciężko jest czekać żeby nie przyszła ta @ właśnie szykuje się do pracy, chętnie bym sobie poszła na zwolnienie [emoji4][emoji4] heh

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ewela to zarówno Tobie jak i sobie życzę dużo zdrówka :)

reklama
@aga agi i @Ewela ja jak w grudniu zaraz po @ bylam na antybiotyku i potem w okolicy dni plodnych znów mnie cos dopadło to wtedy zaszlam w ciążę i tak samo bylo kilka lat wczesniej przyszla @ a zaraz po niej choróbsko i antybiotyk i nastepna @ juz nie przyszla i potem juz była mała ksiezniczka [emoji8] takze to moga byc jakies objawy...[emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga agi i @Ewela ja jak w grudniu zaraz po @ bylam na antybiotyku i potem w okolicy dni plodnych znów mnie cos dopadło to wtedy zaszlam w ciążę i tak samo bylo kilka lat wczesniej przyszla @ a zaraz po niej choróbsko i antybiotyk i nastepna @ juz nie przyszla i potem juz była mała ksiezniczka [emoji8] takze to moga byc jakies objawy...[emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj szczerze to mam przeczucie że @ się pojawi .. w tamtym roku 4 lipca zobaczyłam dwie kreseczki zaraz będzie rok od poronienia.. :( mam mieszane uczucia by się udało to pewnie zwykle przeziębienie

No @aga_agi @xxEwelaxx InezkaK może mieć racje. Bo ciąża osłabia organizm. Zresztą jestem tego przykładem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@Aneta @Inezka wiem to, jednak u nas było tylko jedno pyknięcie a te objawy pojawiły się na następny dzień - więc nie sądzę by były oznaką czegoś innego.
Przed poronieniem też byłam mega przeziębiona, kaszel taki, że aż skurcze miałam. Więc dlatego wolę odpuścić... wyleczę się i wtedy do dzieła znów :)

Dziewczyny muszę się wygadać bo zaraz coś mnie strzeli [emoji52] taka jestem zła. Właśnie jestem w pracy.. ostatnio jak miałam nockę wymiotowalam coś mi zaszkodziło źle sie czułam. Dzisiaj do mnie kierowniczka cytuje `Ewelina Ty żyjesz czy nie żyjesz ostatnio rzygalas ` to jest jakaś masakra jak te dziewczyny wszystko mówią do kierowniczki. Byłam wtedy na zmianie z taka starsza dziewczyna i naprawdę źle się czułam ona wszystko powiedziała. Jestem zarzenowana tym .. nikomu nie można ufać po co odpowiadać takie rzeczy

Anetko tak to jest cudowne przezycie:*a pozniej poerwsze prenatalne gdzie juz nagle jest taki uformowany czlowiek juz:)tez niesamowite!
Co do infekcji to skonczylam antybiotyk i w piatek zrobie badanie moczu i sie okaze czy dziad zabity:p
A we wtorek polowkowe♡

Ewela co za bezsens:/jakby sobie rzygnac nie mozna bylo.. wspolczuje plotek i "kolezanek"..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewe
Dziewczyny muszę się wygadać bo zaraz coś mnie strzeli [emoji52] taka jestem zła. Właśnie jestem w pracy.. ostatnio jak miałam nockę wymiotowalam coś mi zaszkodziło źle sie czułam. Dzisiaj do mnie kierowniczka cytuje `Ewelina Ty żyjesz czy nie żyjesz ostatnio rzygalas ` to jest jakaś masakra jak te dziewczyny wszystko mówią do kierowniczki. Byłam wtedy na zmianie z taka starsza dziewczyna i naprawdę źle się czułam ona wszystko powiedziała. Jestem zarzenowana tym .. nikomu nie można ufać po co odpowiadać takie rzeczy

Ewela przypomnij mi w jakiej branży pracujesz?
Nie rozumiem jak ktoś kto jest na stanowisku kierowniczym może się zwracać w taki sposób do podwładnych. I ciekawe co ta dziewczyna chciała osiągnąć przez takie kapowanie?

Do góry