Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to Kochana profesjonalistka[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji6][emoji6][emoji6]ładnie bardzo ładnie Ci to wyszło[emoji106][emoji106][emoji106]Ale coś ty. Kupiłam sztuczne paznokcie[emoji5] [emoji4] wypiłowany odpowiedni kształt i są
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Więc wiesz jak będziesz szukać pracownicy to jestem chętnaNo to Kochana profesjonalistka[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji6][emoji6][emoji6]ładnie bardzo ładnie Ci to wyszło[emoji106][emoji106][emoji106]
@DorciaMamaOlka tylko pamiętaj nam się tu odezwać po wizycie!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ oczywiście[emoji6][emoji6]będę miała Ciebie na uwadze!!! A zobacz ile tutaj chętnych byśmy miały na pazurki[emoji1][emoji1][emoji1]Więc wiesz jak będziesz szukać pracownicy to jestem chętna
Biznes się rozkręciAleż oczywiście[emoji6][emoji6]będę miała Ciebie na uwadze!!! A zobacz ile tutaj chętnych byśmy miały na pazurki[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wytrwałości.Tak właśnie zrobię [emoji4] od dziś tylko służbowo. Czas to zmienić [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
W życiu bym nie powiedziała, że to przyklejane@aneta jesteś profesjonaliśtka jak oceniasz?? Sama robiłam
Będzie dobrze!!!!!Czekam w kolejce jak na skazanie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom