reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mnie też coś pobiera strasznie boli mnie gardło i plecy, ból brzucha narazie znikł. Czuje jajniki oj ciężko jest czekać żeby nie przyszła ta @ właśnie szykuje się do pracy, chętnie bym sobie poszła na zwolnienie [emoji4][emoji4] heh

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ewela to zarówno Tobie jak i sobie życzę dużo zdrówka :)

reklama
@aga agi i @Ewela ja jak w grudniu zaraz po @ bylam na antybiotyku i potem w okolicy dni plodnych znów mnie cos dopadło to wtedy zaszlam w ciążę i tak samo bylo kilka lat wczesniej przyszla @ a zaraz po niej choróbsko i antybiotyk i nastepna @ juz nie przyszla i potem juz była mała ksiezniczka [emoji8] takze to moga byc jakies objawy...[emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga agi i @Ewela ja jak w grudniu zaraz po @ bylam na antybiotyku i potem w okolicy dni plodnych znów mnie cos dopadło to wtedy zaszlam w ciążę i tak samo bylo kilka lat wczesniej przyszla @ a zaraz po niej choróbsko i antybiotyk i nastepna @ juz nie przyszla i potem juz była mała ksiezniczka [emoji8] takze to moga byc jakies objawy...[emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj szczerze to mam przeczucie że @ się pojawi .. w tamtym roku 4 lipca zobaczyłam dwie kreseczki zaraz będzie rok od poronienia.. :( mam mieszane uczucia by się udało to pewnie zwykle przeziębienie

No @aga_agi @xxEwelaxx InezkaK może mieć racje. Bo ciąża osłabia organizm. Zresztą jestem tego przykładem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@Aneta @Inezka wiem to, jednak u nas było tylko jedno pyknięcie a te objawy pojawiły się na następny dzień - więc nie sądzę by były oznaką czegoś innego.
Przed poronieniem też byłam mega przeziębiona, kaszel taki, że aż skurcze miałam. Więc dlatego wolę odpuścić... wyleczę się i wtedy do dzieła znów :)

Dziewczyny muszę się wygadać bo zaraz coś mnie strzeli [emoji52] taka jestem zła. Właśnie jestem w pracy.. ostatnio jak miałam nockę wymiotowalam coś mi zaszkodziło źle sie czułam. Dzisiaj do mnie kierowniczka cytuje `Ewelina Ty żyjesz czy nie żyjesz ostatnio rzygalas ` to jest jakaś masakra jak te dziewczyny wszystko mówią do kierowniczki. Byłam wtedy na zmianie z taka starsza dziewczyna i naprawdę źle się czułam ona wszystko powiedziała. Jestem zarzenowana tym .. nikomu nie można ufać po co odpowiadać takie rzeczy

Anetko tak to jest cudowne przezycie:*a pozniej poerwsze prenatalne gdzie juz nagle jest taki uformowany czlowiek juz:)tez niesamowite!
Co do infekcji to skonczylam antybiotyk i w piatek zrobie badanie moczu i sie okaze czy dziad zabity:p
A we wtorek polowkowe♡

Ewela co za bezsens:/jakby sobie rzygnac nie mozna bylo.. wspolczuje plotek i "kolezanek"..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewe
Dziewczyny muszę się wygadać bo zaraz coś mnie strzeli [emoji52] taka jestem zła. Właśnie jestem w pracy.. ostatnio jak miałam nockę wymiotowalam coś mi zaszkodziło źle sie czułam. Dzisiaj do mnie kierowniczka cytuje `Ewelina Ty żyjesz czy nie żyjesz ostatnio rzygalas ` to jest jakaś masakra jak te dziewczyny wszystko mówią do kierowniczki. Byłam wtedy na zmianie z taka starsza dziewczyna i naprawdę źle się czułam ona wszystko powiedziała. Jestem zarzenowana tym .. nikomu nie można ufać po co odpowiadać takie rzeczy

Ewela przypomnij mi w jakiej branży pracujesz?
Nie rozumiem jak ktoś kto jest na stanowisku kierowniczym może się zwracać w taki sposób do podwładnych. I ciekawe co ta dziewczyna chciała osiągnąć przez takie kapowanie?

Do góry