reklama
alunia87
Fanka BB :)
Najgorsze zawsze te dni po owulacjj i to czekanie.Mnie też coś pobiera strasznie boli mnie gardło i plecy, ból brzucha narazie znikł. Czuje jajniki oj ciężko jest czekać żeby nie przyszła ta @ właśnie szykuje się do pracy, chętnie bym sobie poszła na zwolnienie [emoji4][emoji4] heh
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
@milo też jestem zdziwiona i zaszokowana to sytuacja. Mój mąż powiedział żebym nic nikomu nie opowiadała i na nikogo nic nie mówiła, bo wszystko trafia do kierowniczki i ma rację.
@aga_agi pracuje na stacji benzynowej dość dużej. Ja powiedziałam tak lekko żartem ze plotki szybko się rozchodzą a ona to wszystko też mówił a żartem i powiedziała że to z troski, ale dla mnie to bylo mega wredne a nie z troski. Czasami mam dosyć tych ludzi i tego otoczenia.. może zbyt do siebie wszystko biorę
@aga_agi pracuje na stacji benzynowej dość dużej. Ja powiedziałam tak lekko żartem ze plotki szybko się rozchodzą a ona to wszystko też mówił a żartem i powiedziała że to z troski, ale dla mnie to bylo mega wredne a nie z troski. Czasami mam dosyć tych ludzi i tego otoczenia.. może zbyt do siebie wszystko biorę
Starałam się@mififi04 śliczne paznokcie masz talent [emoji4][emoji11]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Tak właśnie zrobię [emoji4] od dziś tylko służbowo. Czas to zmienić [emoji4]@Ewela mąż ma rację, olej te okropne baby. Rozmawiaj służbowo albo o pierdołach. Skoro nie potrafią być dyskretne
@mfifi super wyszły pazurki
AnetaManiak
Mi się wydaję, że wszystko w jak najlepszym porządku i kolory dobrze do siebie dobrane[emoji106][emoji106][emoji106]podoba Mi się[emoji6][emoji6][emoji6]kupiłaś sobie hybrydy???@aneta jesteś profesjonaliśtka jak oceniasz?? Sama robiłam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ale coś ty. Kupiłam sztuczne paznokcie[emoji5] [emoji4] wypiłowany odpowiedni kształt i sąMi się wydaję, że wszystko w jak najlepszym porządku i kolory dobrze do siebie dobrane[emoji106][emoji106][emoji106]podoba Mi się[emoji6][emoji6][emoji6]kupiłaś sobie hybrydy???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom