reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx jak to nie minie to proszę idź do lekarza. Który dc u Ciebie??

@Ewelyn no witaj [emoji6][emoji6][emoji6]
Ten urlop w tak cudownym miejscu musiał zaowocować u Was!!! Czekam z niecierpliwością na nowiny[emoji1][emoji1][emoji1]

@InezkaK owulacje po CLO raczej będziesz czuła konkretnie właśnie poprzez ból jajników. A mierzysz jeszcze temperaturę???

@xssenia a co tam u Ciebie i maleństwa?? Miałaś ostatnio jakaś wizytę?? Jak się czujesz??

No właśnie Kochane Moje czy prócz Ewelyn jeszcze któraś ma testować??? Chociaż wydaje mi się, że reszta dopiero w drugiej połowie Lipca

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka dziewczynki [emoji12]tak mnie strasznie bola jajniki [emoji20] mialam rano takie bole jakby mi sie wszystko urywalo i mam lekkie plamienie ale czytalam w ulotce ze takie skutki po clo [emoji47] zwolnilam sie z pracy o 11 i do tej pory spalam troszke bol odpuscil ale ogolnie jest masakra ...
Jak troche dojde do siebie to wszystko przeczytam bo tyle tego tutaj jest ...[emoji14]jestescie wspaniale dziewczyny wszystkie bez wyjatkow

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka dziewczynki [emoji12]tak mnie strasznie bola jajniki [emoji20] mialam rano takie bole jakby mi sie wszystko urywalo i mam lekkie plamienie ale czytalam w ulotce ze takie skutki po clo [emoji47] zwolnilam sie z pracy o 11 i do tej pory spalam troszke bol odpuscil ale ogolnie jest masakra ...
Jak troche dojde do siebie to wszystko przeczytam bo tyle tego tutaj jest ...[emoji14]jestescie wspaniale dziewczyny wszystkie bez wyjatkow

Kurde ile kobieta musi cierpieć :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Może to być plamienie związane z owulacją. No właśnie CLO niestety ma takie skutki uboczne. Oj bidulko Moja[emoji8][emoji8][emoji8]niestety te hormony pobudzają do działania jajniki i taki jest tege efekt. Tulę mocno i liczę na to, że po bólu będzie już tylko szczęście!!!! W piątek idziesz na monitoring???

Może to być plamienie związane z owulacją. No właśnie CLO niestety ma takie skutki uboczne. Oj bidulko Moja[emoji8][emoji8][emoji8]niestety te hormony pobudzają do działania jajniki i taki jest tege efekt. Tulę mocno i liczę na to, że po bólu będzie już tylko szczęście!!!! W piątek idziesz na monitoring???

Tak kochana ide w czwartek na monitoring i nie spodziewalam sie ze az takie bole mnie dopadna po clo chociaz w ulotce jest napisane ze jajniki moga osiągnąć od 4-8cm po clo i moga byc takie bóle [emoji20]zreszta co ja sie uzalam zobacz moj wykres bo ty cos sie orientujesz
1499181301-aaaaaa.jpeg

Tak kochana ide w czwartek na monitoring i nie spodziewalam sie ze az takie bole mnie dopadna po clo chociaz w ulotce jest napisane ze jajniki moga osiągnąć od 4-8cm po clo i moga byc takie bóle [emoji20]zreszta co ja sie uzalam zobacz moj wykres bo ty cos sie orientujesz
1499181301-aaaaaa.jpeg

To wygląda jakby wczoraj było podejście do owulacji ale do niej nie doszło dlatego był skok a dzisiaj spadek (po prostu pecherzyk jeszcze nie pękł). Ale spoko to się często zdarza tym bardziej po stymulacji. Podejrzewam, że w tym tygodniu jutro albo pojutrze dojdzie do owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja Tez jutro wizytę mam o 16.00 to będzie 7t3d :) serduszko już było,mam nadzieję,że nadal ładnie bije :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia inaczej byc nie moze [emoji12]@Anetka i @Dorcia trzymam kciuki za wasze serduszka [emoji177][emoji110][emoji177][emoji110]

Ja Tez jutro wizytę mam o 16.00 to będzie 7t3d :) serduszko już było,mam nadzieję,że nadal ładnie bije :)

Napewno będzie ładnie biło[emoji8][emoji8][emoji8]Kochana masz zdrowiutką ciążę zobaczysz!!! To między nami tylko półtora tygodnia różnicy[emoji6]na kiedy masz termin??

reklama
Napewno będzie ładnie biło[emoji8][emoji8][emoji8]Kochana masz zdrowiutką ciążę zobaczysz!!! To między nami tylko półtora tygodnia różnicy[emoji6]na kiedy masz termin??

Na 20.02 :) a mój Olek jest z 12.02,stracona ciąża też 14.02...także cykora mam :)

Do góry