reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx jak to nie minie to proszę idź do lekarza. Który dc u Ciebie??

@Ewelyn no witaj [emoji6][emoji6][emoji6]
Ten urlop w tak cudownym miejscu musiał zaowocować u Was!!! Czekam z niecierpliwością na nowiny[emoji1][emoji1][emoji1]

@InezkaK owulacje po CLO raczej będziesz czuła konkretnie właśnie poprzez ból jajników. A mierzysz jeszcze temperaturę???

@xssenia a co tam u Ciebie i maleństwa?? Miałaś ostatnio jakaś wizytę?? Jak się czujesz??

No właśnie Kochane Moje czy prócz Ewelyn jeszcze któraś ma testować??? Chociaż wydaje mi się, że reszta dopiero w drugiej połowie Lipca

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka dziewczynki [emoji12]tak mnie strasznie bola jajniki [emoji20] mialam rano takie bole jakby mi sie wszystko urywalo i mam lekkie plamienie ale czytalam w ulotce ze takie skutki po clo [emoji47] zwolnilam sie z pracy o 11 i do tej pory spalam troszke bol odpuscil ale ogolnie jest masakra ...
Jak troche dojde do siebie to wszystko przeczytam bo tyle tego tutaj jest ...[emoji14]jestescie wspaniale dziewczyny wszystkie bez wyjatkow

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka dziewczynki [emoji12]tak mnie strasznie bola jajniki [emoji20] mialam rano takie bole jakby mi sie wszystko urywalo i mam lekkie plamienie ale czytalam w ulotce ze takie skutki po clo [emoji47] zwolnilam sie z pracy o 11 i do tej pory spalam troszke bol odpuscil ale ogolnie jest masakra ...
Jak troche dojde do siebie to wszystko przeczytam bo tyle tego tutaj jest ...[emoji14]jestescie wspaniale dziewczyny wszystkie bez wyjatkow

Kurde ile kobieta musi cierpieć :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Może to być plamienie związane z owulacją. No właśnie CLO niestety ma takie skutki uboczne. Oj bidulko Moja[emoji8][emoji8][emoji8]niestety te hormony pobudzają do działania jajniki i taki jest tege efekt. Tulę mocno i liczę na to, że po bólu będzie już tylko szczęście!!!! W piątek idziesz na monitoring???

Może to być plamienie związane z owulacją. No właśnie CLO niestety ma takie skutki uboczne. Oj bidulko Moja[emoji8][emoji8][emoji8]niestety te hormony pobudzają do działania jajniki i taki jest tege efekt. Tulę mocno i liczę na to, że po bólu będzie już tylko szczęście!!!! W piątek idziesz na monitoring???

Tak kochana ide w czwartek na monitoring i nie spodziewalam sie ze az takie bole mnie dopadna po clo chociaz w ulotce jest napisane ze jajniki moga osiągnąć od 4-8cm po clo i moga byc takie bóle [emoji20]zreszta co ja sie uzalam zobacz moj wykres bo ty cos sie orientujesz
1499181301-aaaaaa.jpeg

Tak kochana ide w czwartek na monitoring i nie spodziewalam sie ze az takie bole mnie dopadna po clo chociaz w ulotce jest napisane ze jajniki moga osiągnąć od 4-8cm po clo i moga byc takie bóle [emoji20]zreszta co ja sie uzalam zobacz moj wykres bo ty cos sie orientujesz
1499181301-aaaaaa.jpeg

To wygląda jakby wczoraj było podejście do owulacji ale do niej nie doszło dlatego był skok a dzisiaj spadek (po prostu pecherzyk jeszcze nie pękł). Ale spoko to się często zdarza tym bardziej po stymulacji. Podejrzewam, że w tym tygodniu jutro albo pojutrze dojdzie do owulacji[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja Tez jutro wizytę mam o 16.00 to będzie 7t3d :) serduszko już było,mam nadzieję,że nadal ładnie bije :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia inaczej byc nie moze [emoji12]@Anetka i @Dorcia trzymam kciuki za wasze serduszka [emoji177][emoji110][emoji177][emoji110]

Ja Tez jutro wizytę mam o 16.00 to będzie 7t3d :) serduszko już było,mam nadzieję,że nadal ładnie bije :)

Napewno będzie ładnie biło[emoji8][emoji8][emoji8]Kochana masz zdrowiutką ciążę zobaczysz!!! To między nami tylko półtora tygodnia różnicy[emoji6]na kiedy masz termin??

reklama
Napewno będzie ładnie biło[emoji8][emoji8][emoji8]Kochana masz zdrowiutką ciążę zobaczysz!!! To między nami tylko półtora tygodnia różnicy[emoji6]na kiedy masz termin??

Na 20.02 :) a mój Olek jest z 12.02,stracona ciąża też 14.02...także cykora mam :)

Do góry