reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Na 20.02 :) a mój Olek jest z 12.02,stracona ciąża też 14.02...także cykora mam :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko w lutym. Ale widzisz masz synka z lutego a teraz może się trafi córeczka z lutego[emoji6][emoji6][emoji6]Kochana Ty silna Babka jesteś i ciąża też tak silna[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko w lutym. Ale widzisz masz synka z lutego a teraz może się trafi córeczka z lutego[emoji6][emoji6][emoji6]Kochana Ty silna Babka jesteś i ciąża też tak silna[emoji1][emoji1][emoji1]

Olusia największe marzenie to mieć siostrę Hanię :) jeszcze co prawda nie wie,że w brzuchu mam dzidziusia...bardzo przeżył stratę i na razie nic mu nie mówimy :) ale pochwalę się Wam,że na zakończeniu roku pięknie zatanczyl poloneza :) oto Olus i jego partnerka Karolinka :)
1499196178-aaaaaa.jpeg

@xssenia prócz tego Mojego ostatniego pobytu w szpitalu to nie narzekam. Mdłości są ale do zniesienia. To, że chodze jak zombi do tego też idzie się przyzwyczaić. Ale to, że te Moje cycki nie mieszczą się już w co dopiero miesiąc temu kupionych nowych stanikach, to Ci powiem trochę Mnie przeraża bo One i tak do małych nie należą 90 D. Który to już tydzień u Ciebie?????

Szpital?? Musze odgrzebac stare posty. Mam nadzieje ze juz wszystko dobrze.
Co do |3 to mysle ze malz zadowolony ;) na pewno nie bedzie narzekal ;) Bynajmniej widze po moim ;) tyle ze do biusciatych nie naleze wiec malz widzi przyrost kazdego milimetra;)
U nas 12 tydzien :)

Szpital?? Musze odgrzebac stare posty. Mam nadzieje ze juz wszystko dobrze.
Co do |3 to mysle ze malz zadowolony ;) na pewno nie bedzie narzekal ;) Bynajmniej widze po moim ;) tyle ze do biusciatych nie naleze wiec malz widzi przyrost kazdego milimetra;)
U nas 12 tydzien :)
Jejku jak ten czas szybko leci!!! Ty już 1/3 ciąży masz za sobą Kochana!!! Cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]
Yo byłam w szpitalu wczoraj wróciłam dostałam tak strasznej alergii. I to przez hormony ciążowe. Miałam wokół oczu spuchnięte, że mało co widziałam i na rękach pełno drobnych malutkich krostek. Była to alergia i a oczy to takie dziwne przeziębienie. Lekarze mówią, że ciąża jest tak silna i tak zadziałała na Mój organizm. I lekarka Mi powiedziała, że to może wracać i najgorzej może być przed samym porodem a potem Mi to odpuści. Ale jak się znowu powtórzy to od razu do szpitala. Dostawałam kroplówki wzmacniające i leki przeciwhistaminowe. Oj a z cyckami to się zgadza[emoji23][emoji23][emoji23]. Mój mąż któregoś razu jak przyjechał Mnie odwiedzić to się Mnie "a cycki to dalej Ci tak rosną " i w śmiech[emoji12][emoji12][emoji12]agent jeden[emoji12][emoji12][emoji12]

Olusia największe marzenie to mieć siostrę Hanię :) jeszcze co prawda nie wie,że w brzuchu mam dzidziusia...bardzo przeżył stratę i na razie nic mu nie mówimy :) ale pochwalę się Wam,że na zakończeniu roku pięknie zatanczyl poloneza :) oto Olus i jego partnerka Karolinka :)
1499196178-aaaaaa.jpeg

Śliczna Para[emoji7][emoji7][emoji7]a czemuż to akurat Hanie????

Przedstawiam wam naszego kochanego lobuziaka, tak się dzidzia ruszala że nawet zdjęcia nie moglysmy z panią ginka ładnego zrobić :) U nas 8t5d według om a Według usg 9t5d
Cieszymy się bardzo <3
No i już brzuszek się troszeczkę zaokraglil :) zawsze miałam płaski więc odrazu widać hihi:)

Załączniki

• received_1177886408983494.jpeg
    received_1177886408983494.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Mam kolejne wyniki i proszę o interpretacje kogoś co się na tym troszkę zna.Wyniki robione w 3-5 dc.Wizyta już umowiona,ale dopiero na przyszły tydzień [emoji21].Tam gdzie pada cień jest 3,03(mlU/ml)
1499201270-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry