reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx toć to są bardzo dobre objawy!!!! Ja Ci mówię żadne CLO nie będzie Ci potrzebne. A to Twoje złe samopoczucie to musi być fasolka!!!! W niedzielę tak na spokojnie możesz robić test [emoji6][emoji6][emoji6]a czemuż to one tak daleko od toalety schowane. Pewnie żeby nie korciły [emoji16][emoji16][emoji16]

@mfifi04 u Mnie czasami nawet boli jak siadam. Mam nadzieję, że ten dziad nie urósł od piątku. Kochana ale wyniki będą dobre nic się tam u Ciebie nie dzieje. Nawet nie ma prawa się cokolwiek dziać!!! Nie korci Ciebie żeby zacząć już starania??? Jutro rano na 7.45 idę[emoji6]liczę na to, że zarodek zobaczę bo na serduszko może być za wcześnie. Jutro będzie 5t7d

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@AnetaManiak oj tak żeby nie kusiły [emoji4] ale przy ostatniej wizycie w aptece zakupiłam dwa [emoji4] mam nadzieję że clo nie będzie potrzebne ale w razie co to będzie plan B [emoji4] zawsze jakieś pocieszenie [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx dokładnie to jest plan B, ale tak pocichutku to Ja już chyba wiem, że ten pla B nie będzie potrzebny[emoji6][emoji6][emoji6]

@Ewelyn Ja jeden z tych co ostatnio robiłam też był z promocji w Rossmanie. Paskowy[emoji1][emoji1][emoji1]i w ciągu dnia o stężeniu 25 pokazał się cień[emoji6][emoji6][emoji6]

Hej laski,od wczoraj nie czuję się najlepiej. Jestem niskociśnieniowcem i ta pogoda mnie rozwala. Do tego strasznie bolą mnie plecy dokładnie tak jak przy @ i od wczoraj pieką suty :eek: bardzo dziwny jest ten pierwszy cykl po... dziś oprócz swojego urwisa, mam w domu jeszcze dwóch. I mąż ma dziś urodziny. Mam nadzieję tylko, że starczy sił na wieczór:laugh2:
@aneta z niecierpliwością czekam na wieści z jutrzejszej wizyty.
@ALUNIA totalnie nie znam się na wynikach, ale jak pisze xssenia u nich były gorsze i proszę...
@mfifi zazdroszczę, że morze przed Wami, my chyba w tym roku to co najwyżej do rodziców i przyjaciółki na kilka dni.
@Ewela to chyba pierwsza będziesz testować, już od dziś trzymam kciuki... my dopiero ok 20 lipca.

A i apropos testów ja zamawiam na internetowej aptece, koszt ok 4zł. Wiele produktów nawet i połowę tańsze niż w stacjonarnych aptekach. Tylko koszt przesyłki na ale jak większe zamowienie to się opłaca bardzo....

@xxEwelaxx jak to nie minie to proszę idź do lekarza. Który dc u Ciebie??

@Ewelyn no witaj [emoji6][emoji6][emoji6]
Ten urlop w tak cudownym miejscu musiał zaowocować u Was!!! Czekam z niecierpliwością na nowiny[emoji1][emoji1][emoji1]

@InezkaK owulacje po CLO raczej będziesz czuła konkretnie właśnie poprzez ból jajników. A mierzysz jeszcze temperaturę???

@xssenia a co tam u Ciebie i maleństwa?? Miałaś ostatnio jakaś wizytę?? Jak się czujesz??

No właśnie Kochane Moje czy prócz Ewelyn jeszcze któraś ma testować??? Chociaż wydaje mi się, że reszta dopiero w drugiej połowie Lipca

U nas raz lepiej, raz gorzej ale do przodu :) odliczam dni do badan prenatalnych, tak to juz tyle zlecialo nie moge sie przestac usmiechac:)

Anetko a ty jak znosisz ciaze?

Staraczki 3mam kciuki za dobre wyniki badan i szybkie kreseczki na testach:)

@aga_agi dziwne z tymi Twoimi sutkami. Bo Mnie np. pieką tylko w ciąży. A może u Ciebie to taki objaw na owulacje. Plecy też mogą być objawem na owulacje. Ja się zawsze zdziwiłam jak niektóre dziewczyny pisały, że w ciąży bolało je podbrzusze jak na @. Ale teraz sama mogę to stwierdzić bo mam bóle raczej od czasu do czasu pobolewanie podbrzusza raczej lekkie jak przed @. I to już od dwóch tygodni. Ja liczę na to, że dzięki temu iż ten cykl jest inny to będzie owocny u Ciebie!!!! Ja jestem jedynaczką i to wcale dobre nie jest.

@xxEwelaxx toć to są bardzo dobre objawy!!!! Ja Ci mówię żadne CLO nie będzie Ci potrzebne. A to Twoje złe samopoczucie to musi być fasolka!!!! W niedzielę tak na spokojnie możesz robić test [emoji6][emoji6][emoji6]a czemuż to one tak daleko od toalety schowane. Pewnie żeby nie korciły [emoji16][emoji16][emoji16]

@mfifi04 u Mnie czasami nawet boli jak siadam. Mam nadzieję, że ten dziad nie urósł od piątku. Kochana ale wyniki będą dobre nic się tam u Ciebie nie dzieje. Nawet nie ma prawa się cokolwiek dziać!!! Nie korci Ciebie żeby zacząć już starania??? Jutro rano na 7.45 idę[emoji6]liczę na to, że zarodek zobaczę bo na serduszko może być za wcześnie. Jutro będzie 5t7d

Przecież pisałaś o wizycie. Wybacz. Zakręcona jestem. Widzę że nie tylko ja mam takie uczucie jak by mi kija w dupe włożyli -nic przyjemnego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi dziwne z tymi Twoimi sutkami. Bo Mnie np. pieką tylko w ciąży. A może u Ciebie to taki objaw na owulacje. Plecy też mogą być objawem na owulacje. Ja się zawsze zdziwiłam jak niektóre dziewczyny pisały, że w ciąży bolało je podbrzusze jak na @. Ale teraz sama mogę to stwierdzić bo mam bóle raczej od czasu do czasu pobolewanie podbrzusza raczej lekkie jak przed @. I to już od dwóch tygodni. Ja liczę na to, że dzięki temu iż ten cykl jest inny to będzie owocny u Ciebie!!!! Ja jestem jedynaczką i to wcale dobre nie jest.

Aneta mam nadzieję, ze tak się stanie. Jestem wyluzowana, nieże nakrecam się
Zawsze cycki bolały przed @ ale teraz ???
Mój M też jedynak, on mówi, że jemu nie brakuje. Jednak ja sobie nie wyobrażam, że młoda miałaby zostać kiedyś sama.

reklama
@xssenia prócz tego Mojego ostatniego pobytu w szpitalu to nie narzekam. Mdłości są ale do zniesienia. To, że chodze jak zombi do tego też idzie się przyzwyczaić. Ale to, że te Moje cycki nie mieszczą się już w co dopiero miesiąc temu kupionych nowych stanikach, to Ci powiem trochę Mnie przeraża bo One i tak do małych nie należą 90 D. Który to już tydzień u Ciebie?????

@mfifi04 spokojnie Kochana Ja rozumiem, że już urlopem żyjesz[emoji6][emoji6][emoji6]a z tym bólem to lepiej bym tego nie ujęła. Cholerstwo to takie że hej. Gdyby tylko dało to się wyciąć. No ale cóż nie może być idealnie, bo by było nudno jak nie cysta to jakaś gówniana alergia.

@aga_agi Ja jestem jedynaczką i żałuję. Mimo iż siostra Mojego taty jest dla Mnie jak siostra(rozumiemy się bez słów), bo między mną a nią jest 5lat różnicy a między tatą a nią 23lata. To i tak rodzeństwo to rodzeństwo. A tak z Moją mamą dogaduje się jako tako i czasami przydało by się rodzeństwo żeby przemówiło jej do rozumu np. No a na stare lata wiadomo zostanę sama. Bo kuzynostwo np. też po rozjeżdżane po Świecie. Także starajcie się starajcie!!! A może już się tam tworzy[emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry