reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx jak to nie minie to proszę idź do lekarza. Który dc u Ciebie??

@Ewelyn no witaj [emoji6][emoji6][emoji6]
Ten urlop w tak cudownym miejscu musiał zaowocować u Was!!! Czekam z niecierpliwością na nowiny[emoji1][emoji1][emoji1]

@InezkaK owulacje po CLO raczej będziesz czuła konkretnie właśnie poprzez ból jajników. A mierzysz jeszcze temperaturę???

@xssenia a co tam u Ciebie i maleństwa?? Miałaś ostatnio jakaś wizytę?? Jak się czujesz??

No właśnie Kochane Moje czy prócz Ewelyn jeszcze któraś ma testować??? Chociaż wydaje mi się, że reszta dopiero w drugiej połowie Lipca

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde. A mają być w tym tygodniu prawda?? A jak się czujesz?? Kiedy jedziecie nad morze??

Znając moje szczęście będą w przyszłym tygodniu:/ u mnie wszystko dobrze. Żyje wakacjami ;) w sobotę jedziemy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak u mnie 24 dc narazie czuje podbrzusze pobolewa troszkie piersi mam nabrzmiale ale nie bolą pewnie cykl będzie zmarnowany, no coz następny cykl będzie z clo zobaczymy [emoji4] ale jeśli bedzie wszystko dobrze to za tydzień będę testować [emoji4] dwa testy leżą i czekają w szafce w kuchni [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Znając moje szczęście będą w przyszłym tygodniu:/ u mnie wszystko dobrze. Żyje wakacjami ;) w sobotę jedziemy

Aj zazdroszczę[emoji8][emoji8][emoji8]hmmm morze[emoji1][emoji1][emoji1]tylko żeby te wyniki przyszły. Żebyś mogła spokojnie bez nerwów jechać na urlop. A jak Twój torbiel?? Przeszkadza tobie albo boli?? Bo Mi ta cysta dokucza i to czasami dość mocno.

Aj zazdroszczę[emoji8][emoji8][emoji8]hmmm morze[emoji1][emoji1][emoji1]tylko żeby te wyniki przyszły. Żebyś mogła spokojnie bez nerwów jechać na urlop. A jak Twój torbiel?? Przeszkadza tobie albo boli?? Bo Mi ta cysta dokucza i to czasami dość mocno.

Boli ale są to chwilowe bóle :/
Alan lepiej żeby wyniki były w przyszłym tygodniu. Nie będę się denerwować ;) a tak będę w nich myśleć ;)
A kiedy masz wizytę?

reklama
@xxEwelaxx toć to są bardzo dobre objawy!!!! Ja Ci mówię żadne CLO nie będzie Ci potrzebne. A to Twoje złe samopoczucie to musi być fasolka!!!! W niedzielę tak na spokojnie możesz robić test [emoji6][emoji6][emoji6]a czemuż to one tak daleko od toalety schowane. Pewnie żeby nie korciły [emoji16][emoji16][emoji16]

@mfifi04 u Mnie czasami nawet boli jak siadam. Mam nadzieję, że ten dziad nie urósł od piątku. Kochana ale wyniki będą dobre nic się tam u Ciebie nie dzieje. Nawet nie ma prawa się cokolwiek dziać!!! Nie korci Ciebie żeby zacząć już starania??? Jutro rano na 7.45 idę[emoji6]liczę na to, że zarodek zobaczę bo na serduszko może być za wcześnie. Jutro będzie 5t7d

Do góry