reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie dziękuję ☺☺☺a masz jakieś objawy ?
Objawy hmm.. Jak sie obudzilam to jedynie poczulam taka kluche w gardle jak na mdlosci, w pierwszej ciazy tez tak mialam, w drugiej juz nie. I dzis tak poczulam ale moze to moje urojenia. Bylam w kosciele to tez mi troche slabo bylo. W 1szej ciazy tez tak mialam od samego poczatku ze nie umialam stac w kosciele, musialam siedziec. Ale czy to mozna porownywac to nie wiem hehe. Lekkie zawroty glowy mam a tak nic poza tym. Aha jeszcze zaobserwowalam zsinienie warg sromowych. To podobno jest dowod ciazy jak gdzies czytalam. Ale piersi w ogole nie bola:p w ogole nie pamietam zeby po poronieniu mnie piersi bolaly:/

Anik mi termin wychodzi na koniec sierpnia :)
A Twoją kreskę widać! Ja robiłam test w 32 dniu cyklu i to była czułość 10 i była nawet jaśniejsza od tej Twojej :) więc spokojnie-wystarczy że owulacja była późniejsza to i w takim późnym dniu cyklu kreseczka będzie bledziutka :)
Mnie w tej ciąży też nie bolą piersi a w poprzedniej nie mogłam ich dotknąć tak bolały. A teraz totalnie nic. No, czasem przy karmieniu są jakby bardziej wrażliwe ale to nie jest ból :)

Objawy hmm.. Jak sie obudzilam to jedynie poczulam taka kluche w gardle jak na mdlosci, w pierwszej ciazy tez tak mialam, w drugiej juz nie. I dzis tak poczulam ale moze to moje urojenia. Bylam w kosciele to tez mi troche slabo bylo. W 1szej ciazy tez tak mialam od samego poczatku ze nie umialam stac w kosciele, musialam siedziec. Ale czy to mozna porownywac to nie wiem hehe. Lekkie zawroty glowy mam a tak nic poza tym. Aha jeszcze zaobserwowalam zsinienie warg sromowych. To podobno jest dowod ciazy jak gdzies czytalam. Ale piersi w ogole nie bola:p w ogole nie pamietam zeby po poronieniu mnie piersi bolaly:/
Mnie też piersi nic a nic nie bolą i brzuch tez przestał wiec zobaczymy co z tego będzie ☺

reklama
Do góry