reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Pewnie ze jest ☺ a Ty też Kochana pisałaś ze brzuch tez Cię bolał ale przestał tak ? Bo mnie właśnie od rana tak pobolewa
Tak pobolewalo mnie potem we wtorek od rana bolalo jak na okres i te plamienia byly choc to byl wlasnie sluz zmieszany z brazowa krwia i wieczorem wszystko ustalo.. W srode robilam juz test ale mi go zalalo i wczoraj po pracy powtarzalam to ta ledwo widoczna kreska byla. Dzis rano znow powtarzalam to tez slaba ale juz ja widac. Teraz w weekend ide do szkoly to pewnie powtorze w pon rano.

20170106_121403.jpgnie umiem inaczej wstawic:/ nie wiem czy widac ale ja golym okiem widze:) mam nadzieję ze za pare dni bedzie ciemniejsza.. Test o czulosci 25.

Załączniki

• 20170106_121403.jpg
    20170106_121403.jpg
    178,4 KB · Wyświetleń: 101
20170106_121403.jpg 20170106_085355.jpg takie jedynie mam zdjecia.. Ciekawe czy wy tez cos widzicie hehe.. Dziwi mnie ze 31 dc mam a takie jasniutkie krechy;/ ale najwidoczniej to o ta owu chodzi, ze tak pozno. Ten drugi z wczoraj poludnia, ten pierwszy z dzis rana.

Załączniki

• 20170106_121403.jpg
    20170106_121403.jpg
    178,4 KB · Wyświetleń: 96
  • 20170106_085355.jpg
    20170106_085355.jpg
    257 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry