Hihi jeszcze nie dziękuję: p trzymam kciuki za CiebieSuper! Nie ma wątpliwości! [emoji173] Gratuluję raz jeszcze [emoji5]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A masz male dzieciatko? ile ma?Anik mi termin wychodzi na koniec sierpnia
A Twoją kreskę widać! Ja robiłam test w 32 dniu cyklu i to była czułość 10 i była nawet jaśniejsza od tej Twojej więc spokojnie-wystarczy że owulacja była późniejsza to i w takim późnym dniu cyklu kreseczka będzie bledziutka
Mnie w tej ciąży też nie bolą piersi a w poprzedniej nie mogłam ich dotknąć tak bolały. A teraz totalnie nic. No, czasem przy karmieniu są jakby bardziej wrażliwe ale to nie jest ból
Ja bym miala termin na polowe wrzesniaAnik mi termin wychodzi na koniec sierpnia
A Twoją kreskę widać! Ja robiłam test w 32 dniu cyklu i to była czułość 10 i była nawet jaśniejsza od tej Twojej więc spokojnie-wystarczy że owulacja była późniejsza to i w takim późnym dniu cyklu kreseczka będzie bledziutka
Mnie w tej ciąży też nie bolą piersi a w poprzedniej nie mogłam ich dotknąć tak bolały. A teraz totalnie nic. No, czasem przy karmieniu są jakby bardziej wrażliwe ale to nie jest ból
××Ewela××
Fanka BB :)
Gratuluję [emoji4][emoji11] widać kreseczkeZobacz załącznik 790406nie umiem inaczej wstawic:/ nie wiem czy widac ale ja golym okiem widze mam nadzieję ze za pare dni bedzie ciemniejsza.. Test o czulosci 25.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra wiadomosc przestal bolec a okres sie nie pojawilMnie też piersi nic a nic nie bolą i brzuch tez przestał wiec zobaczymy co z tego będzie ☺
KaSia86
Ja też nie dziękuję, okaże się w praniu [emoji12]Hihi jeszcze nie dziękuję: p trzymam kciuki za Ciebie
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
Na co sie bierze clexane?
Zapobiega chorobie zakrzepowo-zatorowej
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Mam do was pytanie...
Chcialabym wiedziec jak to jest z przytulaniem sie na poczatku ciazy. Czy moze to spowodowac jakies plamieia lub poronienie? Troche sie nad tym zastanawiam i boje sie, zeby nie stalo sie nic zlego....
Chcialabym wiedziec jak to jest z przytulaniem sie na poczatku ciazy. Czy moze to spowodowac jakies plamieia lub poronienie? Troche sie nad tym zastanawiam i boje sie, zeby nie stalo sie nic zlego....
To są zastrzyki przeciwzakrzepoweNa co sie bierze clexane?
Mam córcię 17miesięcyA masz male dzieciatko? ile ma?
Nieduża różnica jak ja urodze to Ty będziesz odliczaćJa bym miala termin na polowe wrzesnia
W niezagrożonej ciąży nie ma przeciwwskazań gdyby były lekarz by powiedział na wizycie ja np w poprzedniej ciąży miałam plamienia na początku i przytulanki były niewskazane, później już było ok to lekarz pozwolił. A potem znowu nie mogliśmy bo mi się szyjka skracała i miałam skurcze.Mam do was pytanie...
reklama
Marta1985@