reklama
××Ewela××
Fanka BB :)
Mam podobnie kochana cały czas myślę o tym i to raczej jest błąd teraz walczę by o tym nie myśleć smutno się robi na sercu jak się widzi kobitki w ciąży ale jak to mówią trzeba myśleć pozytywnie pozdrawiamWłaśnie tylko jak o tym nie myśleć :-(
Przecież się tak nie da
Też się staramy i dalej nic
Do około otaczają nie same kobitki w ciąży
Tylko nie ja sama
Pozdrawiam serdecznie.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Ja od czasu poronienia biorę najpierw piłam inofem a teraz od dłuższego czasu biorę witaminy i kwas foliowyDziewczyny a powiedzcie mi czy zacząć już brać kwas foljowy przed ciąża?
Lenka232323
Czyli spokojnie mogę zakupić folik o sobie brać :-)
Lenka232323
Myślę pozytywnie i mam nadziej że się udaMam podobnie kochana cały czas myślę o tym i to raczej jest błąd teraz walczę by o tym nie myśleć smutno się robi na sercu jak się widzi kobitki w ciąży ale jak to mówią trzeba myśleć pozytywnie pozdrawiam
Tylko to pragnienie jest silniejsze niz wszystko
××Ewela××
Doskonale rozumiem mam tak samo wszystkie tak mamy ja już wogole straciłam nadzieję ale pociesza mnie fakt że po nowym roku zajmę się bardziej sobą i porobie sobie badaniaMyślę pozytywnie i mam nadziej że się uda
Tylko to pragnienie jest silniejsze niz wszystko
Lenka232323
Czyli kupuje folik i zaczynam brać
:-)
:-)
Lenka232323
Doskonale rozumiem mam tak samo wszystkie tak mamy ja już wogole straciłam nadzieję ale pociesza mnie fakt że po nowym roku zajmę się bardziej sobą i porobie sobie badania
Ja idę do lekarza w poniedziałek niech mi da może jakieś badanie
Bo zwariuję o niczym innym nie myślę
Niewiem jak mam sobie pomóc
Ale on twierdzi że po jednym poronieniu w tak wczesnej ciąży nie trzeba robić badań
Jego słowa brzmiały"Natura wie co robi "
××Ewela××
Mój mówił podobnie. Ale chce zrobić podstawowe tak dla świętego spokoju. W którym tyg byłaś?Ja idę do lekarza w poniedziałek niech mi da może jakieś badanie
Bo zwariuję o niczym innym nie myślę
Niewiem jak mam sobie pomóc
Ale on twierdzi że po jednym poronieniu w tak wczesnej ciąży nie trzeba robić badań
Jego słowa brzmiały"Natura wie co robi "
reklama
justys0702
Doskonale Cie rozumiem, bo ja tez o niczym innym nie mysle jak tylko o tym, zebt zajsc w ciaze.Może i Bóg tak chciał.Ale marzę o dziecku jak każda tutaj z nas i mam nadziej ,że kiedyś się to marzenie spełni że każda z nas nowy rok powiat z uśmiechem na twarzy:-)
Oby tak było
Ja od poronienia lykam codziennie kwas foliowy i pije inofolic.