reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja tak biorę jak sobie przypomnę, w II połowie cyklu bardziej ;)
Ogólnie mam fembionu, który trochę kosztuje i szkoda mi tyle łykać bez sensu :p

reklama
Właśnie tylko jak o tym nie myśleć :-(
Przecież się tak nie da
Też się staramy i dalej nic
Do około otaczają nie same kobitki w ciąży
Tylko nie ja sama
Pozdrawiam serdecznie.
Mam podobnie kochana :) cały czas myślę o tym i to raczej jest błąd teraz walczę by o tym nie myśleć :) smutno się robi na sercu jak się widzi kobitki w ciąży ale jak to mówią trzeba myśleć pozytywnie :) pozdrawiam

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam podobnie kochana :) cały czas myślę o tym i to raczej jest błąd teraz walczę by o tym nie myśleć :) smutno się robi na sercu jak się widzi kobitki w ciąży ale jak to mówią trzeba myśleć pozytywnie :) pozdrawiam

Myślę pozytywnie i mam nadziej że się uda
Tylko to pragnienie jest silniejsze niz wszystko

Doskonale rozumiem mam tak samo wszystkie tak mamy :) ja już wogole straciłam nadzieję ale pociesza mnie fakt że po nowym roku zajmę się bardziej sobą i porobie sobie badania :)

Ja idę do lekarza w poniedziałek niech mi da może jakieś badanie
Bo zwariuję o niczym innym nie myślę
Niewiem jak mam sobie pomóc
Ale on twierdzi że po jednym poronieniu w tak wczesnej ciąży nie trzeba robić badań
Jego słowa brzmiały"Natura wie co robi "

Ja idę do lekarza w poniedziałek niech mi da może jakieś badanie
Bo zwariuję o niczym innym nie myślę
Niewiem jak mam sobie pomóc
Ale on twierdzi że po jednym poronieniu w tak wczesnej ciąży nie trzeba robić badań
Jego słowa brzmiały"Natura wie co robi "
Mój mówił podobnie. Ale chce zrobić podstawowe tak dla świętego spokoju. W którym tyg byłaś?

reklama
Może i Bóg tak chciał.Ale marzę o dziecku jak każda tutaj z nas i mam nadziej ,że kiedyś się to marzenie spełni że każda z nas nowy rok powiat z uśmiechem na twarzy:-)
Oby tak było
Doskonale Cie rozumiem, bo ja tez o niczym innym nie mysle jak tylko o tym, zebt zajsc w ciaze.
Ja od poronienia lykam codziennie kwas foliowy i pije inofolic.

Do góry